Falugáz

Elérhető energia bárhonnan

Tartálypark kezelők és elérhetőségeik

Hibabejelentés, hibaelhárítás

A propángáz-elosztó és felhasználói rendszeren észlelt üzemzavar (gázömlés, gázszivárgás, robbanás, tűzeset, stb.) az alábbi zöldszámon jelenthető be. Bejelentésre köteles és jogosult minden természetes személy.

TELEPÜLÉS-ELLÁTÁS (FALUGÁZ) HIBABEJELENTÉS:
+36 70 440 4000
(éjjel-nappal hívható zöld szám)

Helyiségen belüli gázszivárgás, gázömlés esetén a felhasználó köteles a veszély elhárítása érdekében a tőle elvárható intézkedéseket megtenni (pl. gázcsapok elzárása, szellőztetés, tűzgyújtás- és villamos berendezés bekapcsolásának mellőzése, szikraképződés megakadályozása, a veszélyeztetett környezet tájékoztatása, stb…). A Prímaenergia Zrt. az elosztóvezetéken, valamint a tulajdonát képező gázmérőn és a nyomásszabályozón keletkezett üzemzavart, gázömlést saját költségére hárítja el.

A telekhatáron (épületen) belül, a főelzáró utáni csatlakozóvezetéken és a felhasználói berendezéseken keletkezett gázömlés észlelése, bejelentése alapján, elsődleges beavatkozásként a közvetlen veszélyhelyzet elhárítását a Prímaenergia Zrt. a lehetséges legrövidebb időn belül elvégzi. Ebben az esetben a Prímaenergia Zrt. által végzett elsődleges beavatkozás költsége a felhasználót terheli. Az üzemzavart okozó hiba okának végleges elhárítása a felhasználó kötelezettsége és költsége. Ha a gázmérő és/vagy nyomásszabályozó cseréjére, vagy pótlására a felhasználó állagmegóvási kötelezettségének elmulasztása miatt kerül sor, az ezzel kapcsolatos költségeket a felhasználó viseli. A Prímaenergia Zrt. a telekhatáron belül a saját tulajdonában lévő nyomásszabályozó és gázmérő oldható kötésein keletkezett gázömlést saját költségén szünteti meg.

Fogyasztói vezeték és berendezés létesítése

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00