Targoncagáz

A targonca ereje - olcsóbb, mint a dízel és könnyen cserélhető

  • Költséghatékony megoldás
  • Magas minőség, egyenletes teljesítmény
  • Hideg időben is a megszokott nagy teljesítménnyel üzemel

A targoncagázról

A Prímaenergia Zrt. elsőként vezette be a magyar piacon a motorikus palackos gázszolgáltatást, s a cég 1992-es megalakulása óta vezető szerepet tölt be a motorikus targoncák palackos gázzal való ellátásának piacán. A Prímaenergia által bevezetett és forgalmazott alumínium palackok szállítása és targoncára való felhelyezése rendkívül kényelmes megoldás az üzemeltető partnerek számára, s mind a palackok, mind a benne lévő gáztöltet maradéktalanul megfelelnek a hazai jövedéki és biztonságtechnikai előírásoknak.

Mi teszi a Prímaenergiát Magyarország első számú motorikus (targonca) gázellátójává?

Elsősorban a tapasztalat, hiszen cégünk 1992 óta foglalkozik motorikus palackos gázellátásssal, ráadásul a Prímaenergia látja el Magyarországon a legtöbb gázüzemű targoncát üzemanyaggal. Az ország egyik vezető és legnagyobb magyar PB-gáz szolgáltatóként zökkenőmentes kiszolgálást, 24 órás rendelkezésre állást, és a döntések meghozatalához képzett szakembergárdát biztosítunk partnereink számára.

A Prímaenergia minden esetben a legoptimálisabb megoldást kínálja partnereinek a gázüzemű targoncáik üzemanyag-ellátásához. Egy-két targonca használata esetén, tehát alacsonyabb fogyasztásnál a palackos ellátást javasoljuk partnereinknek. A Prímaenergia motorikus gázpalackok az ország egész területén, több mint 3.000 cseretelepünkön cserélhetők, de a PrímaGázfutár házhoz szállítási szolgáltatásunk is igénybe vehető, vagy akár a felhasználási helyre történő közvetlen és rendszeres palackkiszállítás is megoldható.

Magasabb fogyasztásnál, tehát több targonca, vagy több műszakban történő üzemeltetés esetén targoncatöltő állomás telepítése javasolt a folyamatos, és a palacknál még kedvezőbb árú ellátás érdekében.

Érdemes tehát végiggondolni az Ön működésének sajátosságait, s annak megfelelően kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást. A Prímaenergia Zrt. számos pénzügyi konstrukcióval segíti elő a megvalósítást, így pl. bérleti vagy részletfizetési konstrukciót kínál targoncatöltő állomások létesítésére, illetőleg palackos ellátás esetén a feleslegessé váló gázpalackokat visszavásárolja. Döntése meghozatalában feltétlenül vegye igénybe a szakképzett kereskedelmi képviselő kollégáink segítségét.

Mi jellemzi a Prímaenergia motorikus (targonca) gázpalackokat?

- Magas minőség, egyenletes teljesítmény;
- Villámgyors palackcsere lehetőség a Prímaenergia gyorscsatlakozó fejek segítségével;
- Palackcsere az ország több mint 3.000 cseretelepén;
- Ütemezett és egyedi szállítás a partner telephelyére (fogyasztástól függően);
- Palacktároló telepítés, a palackok biztonságos tárolása érdekében (a hatályos jogszabályok szerint);
- Egyedi fizetési konstrukciók;
- 24 órás ügyfélszolgálat;
- Magyar Szabvány szerinti (MSZ 1601), garantáltan magas minőségű, motorikus gáztöltet.

Gyakori kérdések a motorikus PB-gázról

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00