Tartályos PB-gáz

Gazdaságos energiaellátás az ország bármely részén

  • Hosszabb távú megoldás, mint a kis palackok cseréje
  • Veszteségmentes gázellátás, nincs maradványgáz
  • Bármilyen energiatakarékos fűtési rendszerhez könnyen csatlakoztatható
  • A tervezéstől a beüzemelésig csak kevés idő telik el
  • A tartályhoz olyan, távkapcsolattal rendelkező mérőműszert kapcsolhatnak, amely a központban jelzi a fogyást. A diszpécser időben figyelmezti a felhasználót a pótlásra.
  • Teljes körű, gondos, ütemezett karbantartás

A tartályos PB-gázról

Miért fizetne rendelkezésre állási díjat egy szolgáltatónak, még mielőtt egy csepp gázt is elfogyasztana? A telepített Prímaenergia tartályokból megoldható a ház fűtése, a főzés, a vízmelegítés. Vállalkozások széles körben használhatják, legyen szó akár az ipar, akár a mezőgazdaság területéről. Kisebb hotelek, panziók tulajdonosai is szívesen választják ezt a megoldást.

A tartályos gáz ott is elérhető, ahol technikailag megvalósíthatatlan a földgázhálózatra csatlakozás, vagy túl drága lenne. A telepítés gyors és rugalmas folyamat, a kezelés egyszerű és biztonságos.

Egyedülálló újításunknak köszönhetően a standard rendszerek átlagos 10 hét telepítési idejével szemben akár 1 hét alatt biztosítható a PB-gázellátás az Ön otthonában is!

A tartály egy olyan előre gyártott berendezés, amelynek telepítéséhez építési jellegű engedélyezési eljárás nem szükséges. A berendezés helyszíni építési munkák nélkül, az üzembe helyezéshez szükséges minden szerelvénnyel, biztonsági elemmel ellátva, a helyszínre szállítás után egyszerű kötőelemek csatlakoztatásával, néhány órán belül üzembe helyezhető.

Felhasználási területek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00