Tartályos PB-gáz

Gazdaságos energiaellátás az ország bármely részén

  • Hosszabb távú megoldás, mint a kis palackok cseréje
  • Veszteségmentes gázellátás, nincs maradványgáz
  • Bármilyen energiatakarékos fűtési rendszerhez könnyen csatlakoztatható
  • A tervezéstől a beüzemelésig csak kevés idő telik el
  • A tartályhoz olyan, távkapcsolattal rendelkező mérőműszert kapcsolhatnak, amely a központban jelzi a fogyást. A diszpécser időben figyelmezti a felhasználót a pótlásra.
  • Teljes körű, gondos, ütemezett karbantartás

A tartályos PB-gázról

Miért fizetne rendelkezésre állási díjat egy szolgáltatónak, még mielőtt egy csepp gázt is elfogyasztana? A telepített Prímaenergia tartályokból megoldható a ház fűtése, a főzés, a vízmelegítés. Vállalkozások széles körben használhatják, legyen szó akár az ipar, akár a mezőgazdaság területéről. Kisebb hotelek, panziók tulajdonosai is szívesen választják ezt a megoldást.

A tartályos gáz ott is elérhető, ahol technikailag megvalósíthatatlan a földgázhálózatra csatlakozás, vagy túl drága lenne. A telepítés gyors és rugalmas folyamat, a kezelés egyszerű és biztonságos.

Egyedülálló újításunknak köszönhetően a standard rendszerek átlagos 10 hét telepítési idejével szemben akár 1 hét alatt biztosítható a PB-gázellátás az Ön otthonában is!

A tartály egy olyan előre gyártott berendezés, amelynek telepítéséhez építési jellegű engedélyezési eljárás nem szükséges. A berendezés helyszíni építési munkák nélkül, az üzembe helyezéshez szükséges minden szerelvénnyel, biztonsági elemmel ellátva, a helyszínre szállítás után egyszerű kötőelemek csatlakoztatásával, néhány órán belül üzembe helyezhető.

Felhasználási területek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00