Üzleti gázpalack

Hordozható energia

  • Garantált, állandó és magas fűtőérték
  • Legkisebb károsanyag kibocsátás a fosszilis tüzelőanyagok közül
  • Kényelmes, automatizálható energiahordozó
  • Jól szabályozható, biztonságos
  • Hazai forrásból származó energia

Az üzleti gázpalackokról

Használjon vállalkozásában PB gázpalackot!

A PB-gázpalackok népszerűségének titka abban rejlik, hogy széles körűen, a mindennapi élet szinte összes területén használhatók. A palackok praktikus méretválasztéka lehetővé teszi, hogy annyit vásároljunk, amennyi biztosan elég, de ha csak kis mennyiségre van szükségünk, akkor se cipekedjünk fölöslegesen.

Fontos érv a PB-gáz használata mellett, hogy fűtőértéke mintegy 2,5-szerese a földgázénak.

Ahol az országos földgáz hálózathoz nincs kapcsolódási lehetőség, ott a családi házak, házcsoportok, kisebb települések, ipari- vagy mezőgazdasági üzemek korszerű és gazdaságos energiaellátása tartályos cseppfolyós gázellátó rendszerrel valósítható meg.

Palackok összekapcsolása kisebb fogyasztáshoz: Prímaenergia palackcsoport

A Prímaenergia gondol azokra, akik annyit fogyasztanak, hogy a palackokat túl gyakran kellene cserélniük, de annál kevesebbet, mint hogy érdemes lenne tartályt telepíteniük. Nekik ajánljuk a PrímaComfort konstrukciót, amely palackcsoportos rendszert jelent. A palackcsoporton több palack sorbakötését értjük. A konstrukció nagyobb gázelvételt tesz lehetővé, nagyobb gázmennyiség egyidejű tárolásával. Lehetőség van 50-100 kg PB-gáz tárolására 2 vagy 4 palackos rendszerben.

Típusai:

  • PrímaComfort Mini: egy palackcsoportos rendszer (2 db 25 kg-os palack)
  • PrímaComfort Maxi: két palackcsoportos rendszer automata váltóval (4 db 25 kg-os palack)

A rendszer több, egyenként 25 kilogrammos palack sorba kötését jelenti, így 50 vagy 100 kilogramm PB-gázt is tárolhatnak 2 vagy 4 palackos rendszerekben. A palackokat magasnyomású tömlők kötik össze, ezek egy váltószelepben futnak össze, amely lehet automata, vagy kézi vezérlésű. Erről a pontról vezetik el a gázt a fogyasztóhoz. A váltószelep gondoskodik arról, hogy ne legyen gázkimaradás akkor sem, ha az egyik palackcsoportból éppen kifogy a PB-gáz.

A megoldás gazdasági előnye, hogy nem kell egy telepített eszköz bérleti díját megfizetni, valamint a cseretelepre sem kell elmenni, az elfogyasztott mennyiség pótlását telefonon megrendelhetik, és 24 órán belül házhoz is szállítja a Prímagázfutár szolgáltatása.

Prímaenergia palackcsoport telepítés

Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot és kérje ajánlatunkat!

Üzleti palack típusok

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00