Autógáz

Okos választás

  • Alacsony üzemanyagköltség
  • Beruházása gyorsan megtérül
  • Alacsony környezeti terhelés
  • Hosszabb motorélettartam és nagyobb hatótáv

Az autógázról

Mindenkinek csak javasolni lehet az autógáz (LPG) használatát, hiszen nemcsak olcsóbban lehet vele autózni, de a környezetet is jobban kíméli, mint a benzines vagy dízel társai.

Autója üzemanyagköltsége akár 30-40%-kal is csökkenthető, ha autógázzal üzemelteti. Emellett a környezetet is védi, sőt, a motor élettartama is nő. Az LPG-vel működő járművekkel ma már nyugodtan elindulhatunk vidékre, vagy akár külföldre is. Az autógáz kúthálózat sűrűsége miatt nem kell attól tartanunk, hogy kifogy az üzemanyag, mielőtt elérnénk a következő töltőállomásig. Országszerte már közel 400 helyen találhatunk úgynevezett LPG-kutat.

A gázüzeműre alakítás egyszeri költségei akár 1-1,5 év alatt megtérülhetnek, függően attól, hogy mennyit használja autóját. A továbbiakban már tiszta nyereség LPG-vel autózni. Ez a befektetés akkor is megéri, ha később eladja az autóját. Az LPG átalakító beszerelése olyan extra, amellyel többet ér az autója a piacon. Használja hát ezt az olcsóbb üzemanyagforrást!

Az ipar mellett a másik legjelentősebb légszennyezés-forrás a járművek kipufogógáza. A környezetszennyezés visszaszorításában úttörő szerepe van a gáz felhasználásának a közlekedésben. Bár Európában már igen elterjedt a gázautózás – Olaszországban és Hollandiában a benzinüzemű autók több mint fele kettős üzemű –, hazánkban még nem használtuk ki kellőképpen ezt a lehetőséget.

Hogyan készül az autógáz?

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00