Üzleti gázpalack

Hordozható energia

Üzleti palack típusok

Felhasználási területek

Főzés

Tudta hogy a világ legjobb szakácsai gázon főznek? A PB-gáz sok előnyös tulajdonsággal rendelkező természeti elem: használata gazdaságos, minden igényt kielégít, nem csoda, hogy az elektromosság mellett a legnagyobb teret hódította meg magának a konyhában.

Az európai országokban élő emberek többsége, de mindenek előtt a gyakorlott háziasszonyok és a szakavatott mesterszakácsok esküsznek a láthatatlan energiahordozó hajszálpontosan szabályozható hőleadására. A gáz további előnye a gyorsasága: gyorsan felmelegíti az ételt, kikapcsolása után pedig gyorsan kihűl.

A Prímaenergia PB-gáz minden igényt kielégít, legyen szó akár kezdő háziasszonyok kis konyhájáról, akár mesterszakácsok éttermeiről.

Lángvágás

Kifejezetten a vágó, hőkezelő eljárásokkal dolgozó vállalkozások számára fejlesztett gázpalackot hozott forgalomba a Prímaenergia Zrt. A Propán Plusz 25 kilogrammos töltetét speciális adalékanyaggal dúsítják, így a fémvágás a mérések szerint 20 százalékkal gyorsabb, valamint a magas hőfok miatt kevésbé roncsolja az anyagot, így a sorjázással, utókezeléssel sem kell annyi időt tölteni.

Szakemberek szerint a Propán Plusznak az acetilénnel szemben is vannak előnyös tulajdonságai, hiszen kevesebb biztonsági intézkedést kell betartani, így szélesebb körben használható, mint az acetilénpalackok. A Propán Pluszhoz használt adalékanyag nyugati mércével is a prémium kategóriába tartozik.

Lapostetők szigetelése

A PB-gáz felhasználásának egyik speciális területe az építőipar, azon belül a tetőszigetelés. A lapos tetők vízszigetelését bitumenes lapokkal oldják meg, amelyeket felhevített állapotban illesztenek össze. A forrasztáshoz szükséges energiát a legtöbb esetben a PB-palackok szolgáltatják.

A magyar lakásállomány – főleg a házgyári lakások – jelentős része lapos tetővel készült. Ezeknél a szigetelés létfontosságú, hiszen a csapadékvíz nem tud olyan gyorsan elfolyni, mint egy lejtős, cserepes tetőről. A bitumenes tetőszigeteléshez, az összekapcsolódó elemek felolvasztásához a legjobb megoldás a palackos PB-gáz. A szigetelőelemeket felforrósítva, átlapolva illesztik, majd azok kihűlve egységes felületet képeznek, így tökéletes vízzárás érhető el.

A bitumen felforrósításához az esetek többségében PB-palackból nyerik az energiát. Ez lényegesen praktikusabb, mint a dissous lánghegesztő szerkezetek alkalmazása, mert a kisebb súly miatt könnyebben mozgatható a forrasztó egység, így gyorsabban haladhatnak vele. A PB-gáz biztonságosabb, mint a gázolajos melegítők, a visszaégés veszélye gyakorlatilag nulla. Ráadásul a fűtőértéke is magasabb, mint az olaj eltüzelésekor, így a lapok széle hamarabb felolvad, ami továbbgyorsítja a munkát.

Teraszfűtők

Szeretné, ha megnövelhetné a kellemes, meghitt esték számát a szabadban függetlenül az időjárás viszontagságaitól, hirtelen változásaitól? A teraszfűtők segítségével még a hűvösebb tavaszi vagy őszi idő esetén sem kell lemondania terasza használatáról.

Mi lehetne kellemesebb annál, mint egy szép, nyári, meleg estén, barátokkal a szabad ég alatt vagy egy hangulatos teraszon üldögélve, finom falatok és egy jó pohár bor kíséretében múlatni az időt!

A nyár azonban rövid, az időjárás sem mindig kegyes, így ehhez az élményhez meglehetősen rövid időszak áll rendelkezésünkre. A teraszfűtő kiváló megoldás e probléma áthidalására, hiszen segítségével sem tavasszal, sem ősszel, sőt a hűvös nyári napokon sem kell lemondanunk teraszunk használatáról.

Kosár tartalma

Összesen: Ft
Szolgáltatási pótdíj Ft
Kiszállítás előre egyeztetett időpontban! Fizetendő: Ft

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-SZ: 07.00-16.30, CS: 07:00-19:00, P: 07:00-15:00

Kapcsolatfelvétel