Üzleti gázpalack

Hordozható energia

Az üzleti gázpalackokról

Üzleti palack típusok

11,5 kg PB-gáztöltet

A 11,5 kg-os névleges töltettömegű normál háztartási gázpalackot elsősorban főzésre és melegítésre ajánljuk. A gázpalack alumínium ötvözetből készül és fogantyús védősapkával gyártják, hogy a szállítást könnyítsék, illetve óvják a sérülésektől. A pébégáz palack palástján a falvastagságtól függően egy, vagy kettő vörös színű körbefutó csík jelzi az éghető gáztöltetet.

Gastro Maxi gáztöltet

A 23 kg töltet tömegű Gastro Maxi gázpalackot elsősorban nagyobb teljesítményű gázfogyasztáshoz ajánljuk a HORECA szektornak. Ideális választás büféket, gyorséttermeket üzemeltető vállalkozások részére főzéshez és sütéshez. 


Gastro Mini gáztöltet

A Gastro mini 11 kg-os propán töltetű palack, gyors csatlakozóval ellátva. Elsősorban Horeca felhasználás esetén ajánljuk (hotelek, éttermek, büfék, csárdák, catering szolgáltató cégek berendezéseihez). Népszerű a kerti rendezvényeken a grillsütők, grillezők, pecsenyesütők, lángossütők, melegítők, teraszfűtők üzemeltetésére. Előnye a kis méret, amely könnyű szállítást, mozgatást tesz lehetővé. Méret kialakítása úgy történt hogy a teraszfűtő berendezések szinte minden típusához is használható.23 kg normál ipari gáztöltet

A 23 kg-os névleges töltettömegű normál ipari gázpalackot elsősorban nagyobb teljesítményű gázfogyasztáshoz ajánljuk. A 23 kg töltet tömegű gázpalack alumínium ötvözetből készül és fogantyús védősapkával gyártják, hogy a szállítást könnyítsék, illetve óvják a sérülésektől.  A pébégáz palack palástján a falvastagságtól függően egy, vagy kettő vörös színű körbefutó csík jelzi az éghető gáztöltetet.

Comfort Maxi gáztöltet

A Comfort Maxi gázpalackot elsősorban palackcsoportos felhasználásra ajánljuk.

A Comfort Maxi 25 kilogrammos propán töltetű palack ideális hétvégi házakban, kempingekben az időszakos fűtésre, vagy többnapos szabadtéri rendezvényeken meleg víz készítésére is. Állattartó telepeken is jól helyettesítheti a meglévő tartályos vagy palackos gázellátó rendszereket, vagy az iparban útépítésekhez, tetőszigeteléshez ideális a használata.

 

Indust Mini gáztöltet

Az Indust Mini gázpalackot elsősorban ipari felhasználásra ajánljuk. Lángvágásnál, melegítésnél, tetőszigetelésnél kiváló szolgálatot tesz. A 11 kg töltet tömegű gázpalack szelep csatlakozása normál, bal menetes. Gáztöltet típusa: Propán


Motorikus gáztöltet

A Motorikus gázpalackot elsősorban targoncákhoz ajánljuk. A gázpalack egyenletes teljesítményt biztosít, emellett gyorscsatlakozóval ellátott, így a palack könnyen cserélhető. Ideális egy-két targoncához. A palack töltet tömege 12 kg, emellett gyorscsatlakozóval ellátott! Gáztöltet típusa: Propán-Bután

Príma Kemping gáztöltet

A Príma Kemping gázpalackot elsősorban kempingezéshez ajánljuk. A kempingezésnél használatos gázüzemű készülékekhez (lámpa, főző, sütő), a hétvégi házak kerti berendezéseinél, valamint a hobbiműhelyeknél alkalmazható. Előnye, hogy a kis súly miatt bárhová kényelmesen szállítható, akár kirándulásokra is. 

Felhasználási területek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-SZ: 07.00-16.30, CS: 07:00-19:00, P: 07:00-15:00

Kapcsolatfelvétel