Tartályos PB-gáz

Gazdaságos energiaellátás az ország bármely részén

Tartályos PB-gáz típusok

Telepítés és elhelyezés

A leggyakrabban alkalmazott tartálytelepítési módok:

Prímagáz föld feletti tartályos PB-gáz 

A legkisebb költséggel és ráfordítással létesíthető tartályos rendszer. Ha a tartály bérlőjén kívül más is hozzáférhet, kerítéssel körülvéve kell elhelyezni.

Prímagáz föld alatti PB-gáz tartály 

Ezen telepítési mód igényli a legkisebb helyet és harmonikusan, szinte észrevétlenül illeszthető a kerti környezetbe. A gázellátás kevésbé érzékeny a téli időjárásra, hátránya viszont a nagyobb telepítési költség: megfelelő méretű gödör és egy betonalapot is ki kell alakítani a tartály részére. Ha a tartály bérlőjén, vagy tulajdonosán kívül más is hozzáférhet, kerítéssel körülvéve kell elhelyezni.

Hazánkban már több, 10.000 tartályos ellátó rendszer üzemel és a kereslet ez irányban egyre nő. Kiemelt szerepük van az 5 m3 és ennél kisebb térfogatú 3 m3 tartályból, vagy tartálycsoportból álló "kistartályos" ellátó rendszereknek. Ezek létesítésénél jelentős biztonságtechnikai és eljárásbeli egyszerűsítések, továbbá tipizált megoldások és szerelvények vannak.

Ipari fogyasztók és lakótelepülések fokozottabb gázigényét nagyobb űrtartalmú tartályokkal, vagy tartálycsoportokkal elégítjük ki. Ezek használatos és típus-engedélyes méretsora: 10, 25, 40 és 63 m3.

Hogyan történik a telepítés?

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00