Tartályos PB-gáz

Gazdaságos energiaellátás az ország bármely részén

A tartályos PB-gázról

Felhasználási területek

A Prímaenergia Zrt. tartályos gázszolgáltatása a földgázvezetékektől távol eső helyeken is elérhető. Hazánkban több mint tízezer ilyen rendszer üzemel, a kereslet az utóbbi években folyamatosan nőtt. Olyan felhasználók számára ideális megoldás a tartály telepítése, akik a háztartási mennyiségnél többet fogyasztanak, és fontos számukra, hogy mindig megfelelő készlet álljon rendelkezésre.

A gázzal üzemeltetett központi fűtés páratlan komfortot jelent a háztartások számára! Egyenletes hőeloszlást biztosít az Ön otthonában. Az egyes helyiségek hőmérséklete egymástól függetlenül temperálható. A fűtési módok széles palettájáról választva segítünk Önnek megtervezni az otthona fűtési rendszerét.

Egy háztartásban a fűtésen kívül a melegvíz biztosításához is energiára van szükség. Természetesen ez a probléma is könnyedén megoldható a tartályos PB-gáz segítségével.

Élvezze Ön is a Prímaenergia tartályos PB-gáz nyújtotta kényelmet, legyen szó akár a családi ház vagy társasház helységeinek melegvízellátásáról vagy ingatlanok, fürdő- és úszómedencék fűtéséről.

Tartályos PB-gáz típusok

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00