Palackos PB-gáz

Az otthonában felmerülő mindennemű energiaigény ellátására

Felhasználási területek

PB-gázzal működő készülékek

Beltéri főzés

A PB-gáz a magas fűtőértéke és az egyenletes minősége miatt a legideálisabb választás a főzéshez. Segítségével kiküszöbölhetők a földgáz fűtőértékének ingadozásából származó egyenlőtlenségek, így az étel a főzési időtartam teljes hossza alatt ugyanazt a hőmennyiséget kapja. Az elkészítés során így nem vagyunk kitéve a változó gázminőségnek, tehát a kiváló ételminőség is jobban garantált. A legismertebb beltéri főzőeszközök a kombinált gáztűzhelyek.

Kültéri főzés

Nincs is annál kellemesebb időtöltés, mint egy kellemes tavaszi vagy nyári napon a kertben ücsörögni és finom grillezett ételeket fogyasztani. Ezek elkészítéséhez sokféle - faszenes, PB-gázos, elektromos - grillkészülék áll rendelkezésünkre, ám a PB-gázpalackkal üzemelők ezen a téren is a legmagasabb minőséget nyújtják. Használatuk egyszerű és kényelmes, és ami még nagyon fontos megbízható teljesítményük mellett a környezetünk védelmét is szolgálják. Nincs kellemetlen füst, hosszas elkészítési idő, a magas fűtőérték, és az egyenletes gázminőség 100%-os garancia az ízletes falatok elkészítéséhez és a kellemes időtöltéshez. Túrázás, kempingezés vagy akár horgászás közben is megéhezhet az ember, ám ezekre a szituációkra is megoldást jelent a PB-gáz, illetőleg a kempingfőzők széles választéka.

Beltéri fűtés

Ha Önnek nincs lehetősége rácsatlakozni a vezetékes gázellátásra, mégis a lehető legkényelmesebb fűtési megoldást keresi, ha kiegészítő vagy átmeneti jelleggel van szüksége fűtésre, a különböző PB-palackról vagy tartályos rendszerről üzemelő fűtőkészülékek könnyű, tiszta, és kényelmes megoldást jelentenek az Ön számára. Néhány példa a beltéri fűtésre alkalmazható PB-palackról üzemelő készülékekre:

• parapetes vagy kéménybe köthető gázkonvektor
• zárt égésterű, parapetes gázkonvektor
• infraégős hősugárzó

Kültéri fűtés

Ha már kissé hűvösre fordul az idő, de még nem akar lemondani a teraszon vagy a kertben való társas összejövetelekről, étkezésről, olvasgatásról, akkor a teraszfűtő vagy más néven hőkandeláber az ideális megoldás az Ön számára. Az egyes típusok minimálisan 6-8, de akár 20 m2-es terület befűtésére is alkalmasak, kellemessé téve a kinttartózkodás minden pillanatát.

A teraszfűtő előnyei:

• Meghosszabbított szezon, elégedett vendég, nagyobb forgalom
• Alacsony üzemeltetési költség
• Gazdaságos használat, hőmérsékletnek megfelelő teljesítményszabályozás
• Könnyű, kényelmes, egyszerű használat
• Esztétikus kivitel
• Ellenáll az időjárás viszontagságainak, könnyen tisztán tartható
• Biztonságos: a teraszfűtő a legkorszerűbb termoelektromos égésbiztosítóval működik, így egy esetleges felborulás esetén azonnal működésbe lép az automatikus gázzár. Gázpalackjaink biztonságát az ISO 9001 minősítés és a gázpalack szelepén elhelyezett sértetlen zsugorfólia garantálja. 

A Prímaenergia folyamatos gázszolgáltatását a 24 órán át elérhető gázpalack házhoz szállítási szolgáltatás, a PrímaGázfutár, valamint országosan több, mint 3.000 gázcseretelep biztosítja.

Vízmelegítés

Egy háztartásban a főzésen és a fűtésen kívül a melegvíz biztosításához is energiára van szükség. Természetesen ez a probléma is könnyedén megoldható a PB-gázzal működő bojlerek, illetve vízmelegítők segítségével. Néhány példa a vízmelegítésre alkalmazható PB-palackról üzemelő készülékekre:

• kémény nélküli tárolós vízmelegítő;
• átfolyós vízmelegítő;
• kéménybe köthető tárolós vízmelegítő;
• kombinált falikészülék fűtésre és használati melegvíz készítésre

Használati útmutató

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00