Palackos PB-gáz

Az otthonában felmerülő mindennemű energiaigény ellátására

A gázpalackokról

Palack típusok

Gastro Maxi Arnyekkal Uj2

Gastro Maxi gáztöltet

A 23 kg töltet tömegű Gastro Maxi gázpalackot elsősorban nagyobb teljesítményű gázfogyasztáshoz ajánljuk a HORECA szektornak. Ideális választás büféket, gyorséttermeket üzemeltető vállalkozások részére főzéshez és sütéshez.

Szembol Fejnelkul

Gastro Mini gáztöltet

A Gastro mini 11 kg-os propán töltetű palack, gyorscsatlakozóra alkalmas szeleppel ellátva. Elsősorban Horeca felhasználás esetén ajánljuk (hotelek, éttermek, büfék, csárdák, catering szolgáltató cégek berendezéseihez). Népszerű a kerti rendezvényeken a grillsütők, grillezők, pecsenyesütők, lángossütők, melegítők, teraszfűtők üzemeltetésére.

(A palack csak nyomásszabályozóval ellátott gyorscsatlakozóval működtethető- vásárlására van lehetőség a gázfutárnál a palack átadásakor ára 4990Ft/db.)

Primakempinggazpalack1

Príma Kemping gáztöltet

A Príma Kemping gázpalackot elsősorban kempingezéshez ajánljuk. A kempingezésnél használatos gázüzemű készülékekhez (lámpa, főző, sütő), a hétvégi házak kerti berendezéseinél, valamint a hobbiműhelyeknél alkalmazható.

Palack 23 Uj2

23 kg normál ipari gáztöltet

A 23 kg-os névleges töltettömegű normál ipari gázpalackot elsősorban nagyobb teljesítményű gázfogyasztáshoz ajánljuk.

Palack Maxi Comfort 25 Uj2

Comfort Maxi gáztöltet

A Comfort Maxi 25 kilogrammos propán töltetű palack ideális hétvégi házakban, kempingekben az időszakos fűtésre, vagy többnapos szabadtéri rendezvényeken meleg víz készítésére is. Állattartó telepeken is jól helyettesítheti a meglévő tartályos vagy palackos gázellátó rendszereket, vagy az iparban útépítésekhez, tetőszigeteléshez ideális a használata.

 

Indust Mini Arnyekkaluj2

Indust Mini gáztöltet

Az Indust Mini gázpalackot elsősorban ipari felhasználásra ajánljuk. Lángvágásnál, melegítésnél, tetőszigetelésnél kiváló szolgálatot tesz.

Felhasználási területek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00