Gázrendelés

Rendeljen online, kényelmesen PB-gázpalackot, egyenesen az otthonába

Szállítási információk

Prímagázfutár - telefonos rendelés

Prímagázfutár

Teljes gázzal a megrendelőkért - Egy napig sem marad gázpalack nélkül.

Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról: egy telefon és házhoz visszük a megrendelt gázpalackot! Mit nyerhet a Prímagázfutárral? Időt, pénzt és szakszerűséget - mindezt pedig otthonról, kényelmesen. Próbálja ki szolgáltatásunkat és meglátja, hogy feleslegesen nem éri meg cipekedni. Házhoz szállítjuk Önnek a gázpalackot! A házhoz szállítás kényelmes és egyszerű módszer, próbálja ki Ön is! Leszerelni, elvinni, kicserélni, visszacipelni...elég macerás folyamat.

A munkatársai akár 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot, majd 14 munkanapon belül házhoz szállítják a megrendelt palackot az ország bármely pontjára. Csak egy telefon és azonnal rögzítjük a rendelését! 

Előnyös, mert: - Időt takarít meg; - Kényelmes és gyors; - Nincs cipekedés; - Biztonságos szállítás; - Idős rokonainknak, beteg barátainknak vagy kismamáknak is ideális lehetőség a palackcserére;

Így rendeljen egyszerűen: 

- Rendeljen honlapunkon gyorsan és egyszerűen

- Hívja a Prímagázfutárt a +36-20/533-3333-as számon, az ország bármely pontjáról. Kapcsolás után telefonján üsse be irányítószámát és máris kapcsoljuk az Önhöz legközelebbi Prímagázfutárt. 


primagazfutar

Elérhető a Prímaenergia új mobil applikációja is, mely segítségével könnyedén megrendelheti cserepalackját, amit természetesen házhoz visz a gázfutár!
Töltse le új alkalmazásunkat Android vagy iOS operációs rendszerekre és élvezze a az app által nyújtott további lehetőségeket is!

Gázrendelés 

Telefon: +36-20/533-3333 (Hétfő-Csütörtök: 07:00-17:00 ; Péntek: 07:00-15:00)
E-mail: gazrendeles@primaenergia.hu

Online gázrendelés

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00