Gázrendelés

Rendeljen online, kényelmesen PB-gázpalackot, egyenesen az otthonába

Rendelési tudnivalók

Szállítási információk

A megrendeléskor rögzített telefonszámon a területileg illetékes Prímagáz futár a megrendelés leadását követő 24 órán belül munkaidőben (H-P 8.00-16.00 óra között) felhívja a megadott telefonszámot. Amennyiben csak üzenetrögzítő jelentkezik be, akkor hangüzenetet hagy.  Ha nincs üzenetrögzítő szolgáltatás a Megrendelő telefonszámához rendelve, akkor SMS-t küld (csak SMS képes telefonszámok esetén - mobilszám), melyben közli közvetlen mobiltelefonszámát.

Amennyiben sikeresen megtörtént a kapcsolatfelvétel, a Prímagázfutár az előre egyeztetett időpontban (munkanapokon H-P 8.00-16.00 óra között) a telefonon történt kapcsolatfelvételtől számított 14 munkanapon belül kiszállítja a megrendelés leadó jogi vagy természetes személynek a gázpalack töltetet.

A szállításkor átadja a gázpalack töltetet és elveszi a csere üres palacktestet, valamint elkészíti és átadja a számlát a Prímagáz futár a megrendelő részére.

A megrendelő a helyszínen fizeti ki a megrendelt töltetek értékét a számlán szereplő egységár alapján. A kifizetés történhet készpénzzel és bankkártyával.

 A palack fizikai átadásakor köteles megadni a megrendelő számlázási adatokat (számlázási nevét, számlázási címét és szükség esetén adószámát) mely a számlán feltüntetésre kerül.

Amennyiben a megrendelő nem tud adni a megrendelt palacktípus szerinti üres palacktestet, vagy nem adja meg számlázási adatait a helyszíni számla elkészítésére, a Prímagázfutár megtagadja a palacktöltet átadását.


Prímagázfutár - telefonos rendelés

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00