Cégünkről

Hivatásunk a PB-gáz!

Cégtörténet, cégfilozófia

Minőségpolitika, tanúsítványok

A Prímaenergia Zrt. rendeltetése a vezetékes PB-gáz szolgáltatása, a tartályos és palackos PB-gáz forgalmazása - az ellátás biztonságának folyamatos fenntartásával. Feladatainak ellátása során a cég rendkívül igényes a szolgáltatásainak minőségére, azok versenyképességére, elérhetőségére és megbízható teljesítésére.

Célunk a végfelhasználói igények hatékony kielégítése. A fentiek érdekében a vezérigazgató és a szakági igazgatók a következő célok megvalósítása mellett kötelezik el magukat:

  • Minőségügyi rendszerünket az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelően működtetjük.
  • Rendszeres felméréseket végzünk a végfelhasználói igények objektív azonosítása és a követelmények meghatározása céljából.
  • Az igények minél jobb kielégítése és a követelményeknek való megfelelés érdekében folyamatainkat állandóan fejlesztjük.
  • A fejlesztések eredményességét a kitűzött mutatószámok alapján értékeljük.
  • A célok eléréséhez szükséges feladatokat és helyesbítő intézkedéseket a vezetőségi átvizsgálások határozataiban fogalmazzuk meg.
  • Stratégiai beszállító partnereinkkel kölcsönösen előnyös partneri kapcsolatokat és minőségügyi együttműködést alakítunk ki.
  • A Zrt. által működtetett minőségügyi rendszer hatékonyságát, a minőségügyi célok elérését az ügyvezetés évente legalább egyszer vezetőségi átvizsgálás keretében ellenőrzi.

Az ügyvezetés minden dolgozó kötelességévé teszi a minőségügyi rendszer tökéletesítésében és a fenti minőségpolitika megvalósításában való konstruktív együttműködést. Mindenkitől elvárja, hogy munkáját körültekintően, a hibákból tanulva és a végfelhasználó igényeit szem előtt tartva elsőre jól végezze.

A kapcsolódó dokumentumokban az alábbiakat találja:

Prímaenergia Zrt. gázforgalmazói engedély

Adatlapok

Gázok minőségtanúsítványa

Biztonsági adatlap


Kapcsolódó dokumentum
Vállalati háttér, üzemek és hálózat

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00