Cégünkről

Hivatásunk a PB-gáz!

Cégtörténet, cégfilozófia

Minőségpolitika, tanúsítványok

A Prímaenergia Zrt. rendeltetése a vezetékes PB-gáz szolgáltatása, a tartályos és palackos PB-gáz forgalmazása - az ellátás biztonságának folyamatos fenntartásával. Feladatainak ellátása során a cég rendkívül igényes a szolgáltatásainak minőségére, azok versenyképességére, elérhetőségére és megbízható teljesítésére.

Célunk a végfelhasználói igények hatékony kielégítése. A fentiek érdekében a vezérigazgató és a szakági igazgatók a következő célok megvalósítása mellett kötelezik el magukat:

  • Minőségügyi rendszerünket az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelően működtetjük.
  • Rendszeres felméréseket végzünk a végfelhasználói igények objektív azonosítása és a követelmények meghatározása céljából.
  • Az igények minél jobb kielégítése és a követelményeknek való megfelelés érdekében folyamatainkat állandóan fejlesztjük.
  • A fejlesztések eredményességét a kitűzött mutatószámok alapján értékeljük.
  • A célok eléréséhez szükséges feladatokat és helyesbítő intézkedéseket a vezetőségi átvizsgálások határozataiban fogalmazzuk meg.
  • Stratégiai beszállító partnereinkkel kölcsönösen előnyös partneri kapcsolatokat és minőségügyi együttműködést alakítunk ki.
  • A Zrt. által működtetett minőségügyi rendszer hatékonyságát, a minőségügyi célok elérését az ügyvezetés évente legalább egyszer vezetőségi átvizsgálás keretében ellenőrzi.

Az ügyvezetés minden dolgozó kötelességévé teszi a minőségügyi rendszer tökéletesítésében és a fenti minőségpolitika megvalósításában való konstruktív együttműködést. Mindenkitől elvárja, hogy munkáját körültekintően, a hibákból tanulva és a végfelhasználó igényeit szem előtt tartva elsőre jól végezze.

A kapcsolódó dokumentumokban az alábbiakat találja:

Prímaenergia Zrt. gázforgalmazói engedély

Prímaenergia gázforgalmazási engedély módosítása Budapest Bányakapitányság 2011
Prímaenergia gázforgalmazási engedély Szolnoki Bányakapitányság 2004

Adatlapok

Butángáz biztonsági adatlap 2016
Pébégáz biztonsági adatlap 2016
Propángáz biztonsági adatlap 2016

Gázok minőségtanúsítványa


Kapcsolódó dokumentum

Vállalati háttér, üzemek és hálózat

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-SZ: 07.00-16.30, CS: 07:00-19:00, P: 07:00-15:00

Kapcsolatfelvétel