Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Hol lehet felhasználni?

A gázfutároknál, illetve a telephelyeken kártyaolvasó POS-terminálok működnek, így a tranzakciók adatai azonnal láthatók. Ezek az információk segítenek a kereskedők hatékony, pontos kiszolgálásában. Elkerülhető, hogy túl sok palackot helyezzenek ki egy-egy telepre, ennek köszönhetően csökkenthető a lopásveszély is. Sőt, a gyors és pontosabb információk birtokában rugalmassá válik az ellátás.

Ez a konstrukció hazánkban kizárólag a Prímaenergiánál létezik!

További információért kérjük, keresse Vevőszolgálatunkat a 06-80-45-50-50-es telefonszámon!

Mi az igénylés menete?

A kártyát csak szerződött partnereink használhatják.
A szerződéskötést minden esetben előzetes cég- és hitelbírálat előzi meg.
A kártyát ingyen kapják a megrendelők.
A felhasználó számára beállítunk egy heti limitet, például 20 palackot, ugyanúgy, mint a bankoknál a készpénzfelvételi, vagy átutalási összegkorlátot.
A Gázfutárnál, vagy a gázcseretelepen lévő POS terminálon, a PIN kód megadásával egyenlíthető ki az adott vásárlás számlája.

További információért kérjük, keresse vevőszolgálatunkat a (80) 45-50-50-es telefonszámon!

Mi ez a kártya?

Mi ez a kártya? A Palack Kártya külsőre olyan, mint egy hitelkártya, alkalmas arra, hogy akár gázcseretelepeken, akár gázfutárnál fizessen vele a tulajdonosa. Az előlapon a Prímaenergia logója, a Palack Kártya felirat, továbbá két gázpalack látható: egy 12kg-os motorikus (targonca) gázpalack és egy normál 11,5kg-os, alumínium testű palack.
Hátoldalán a kártya használatával kapcsolatos tudnivalók olvashatók.

Miért praktikus?

- Egyszerű igénylés;
- Palack Kártyával jutalmazhatja partnerét is;
- Raktárak, üzemcsarnokok telepein nem kell nagy értékű PB-gáz készletet raktározni, csökken a lopásveszély;
- A rendszert szponzorációs célokra is használhatja;
- Raktározó, szállítmányozó cégeknek ideális, havi 30 palack alatti forgalom esetén.

Hogyan történik az elszámolás?

A Palack Kártya elszámolása utólagos, a szerződésben előre meghatározott módon történik: az adott időszak fogyasztása alapján átutalásos számlát állítunk ki. Ön egy összegben fizetheti ki az adott időszakban felhasznált gázpalackokat.

További információért kérjük, keresse vevőszolgálatunkat(link) a (80) 45-50-50-es telefonszámon!

Palack kártya mobil applikáción

Mobilon is élesítheti palack kártyáját és naprakész információkat kaphat aktuális állapotáról.
Tovább »

A Prímaenergiáról

A Prímaenergia Zrt. a cseppfolyós propán és bután gázkeverék (a PB-gáz), valamint a tiszta propán legnagyobb hazai kiskereskedelmi forgalmazója. Immár 25 éve.

Társaságunk tevékenysége elsősorban a forgalmazott gáz beszerzésére, tárolására, különböző típusú nyomástartó edénybe (gáztartály, palackok) történő töltésére, illetve a közvetlen és közvetett értékesítésére terjed ki.

Tevékenységi területünk a palackos PB-gáz és az autógáz forgalmazása viszonteladókon keresztül, illetve a tartályos- valamint motorikus palackot használók közvetlen ellátása. A tartályos felhasználók egy része az ún. falugáz tartályparkokhoz csatlakozó vezetékhálózatokról kap ellátást (település- ellátás).

A PB-gázt a háztartási, az ipari, és a mezőgazdasági felhasználók többféle célra alkalmazzák, így elsősorban főzésre, fűtésre, továbbá motorok üzemanyagaként (autógáz és motorikus (targonca) gáz), mezőgazdasági és technológiai célokra.

Kapcsolat