Palack Kártya

Egyszerű használat és átlátható költségek

Mi ez a kártya?

Hol lehet felhasználni?

A gázfutároknál, illetve a telephelyeken kártyaolvasó POS-terminálok működnek, így a tranzakciók adatai azonnal láthatók. Ezek az információk segítenek a kereskedők hatékony, pontos kiszolgálásában. Elkerülhető, hogy túl sok palackot helyezzenek ki egy-egy telepre, ennek köszönhetően csökkenthető a lopásveszély is. Sőt, a gyors és pontosabb információk birtokában rugalmassá válik az ellátás. 

A Prímagázfutárnál, vagy a szerződött gázcseretelepen és házhoz szállító partnereinknél lévő POS terminálon, a PIN kód megadásával történhet a kártya használata. A kártyával kapcsolatban vevőszolgálatunk telefonos segítséget tud nyújtani folyamatosan.

Ez a konstrukció hazánkban kizárólag a Prímaenergiánál létezik!

Hogyan történik az elszámolás?

A Palack Kártya elszámolása utólagos, a szerződésben előre meghatározott módon történik: az adott időszak fogyasztása alapján átutalásos számlát állítunk ki. Ön egy összegben fizetheti ki az adott időszakban felhasznált gázpalackokat. 

A felhasználó számára beállítunk egy heti limitet, például 20 palackot, ugyanúgy, mint a bankoknál a készpénzfelvételi, vagy átutalási összegkorlátot. A vásárlási telephelyek esetében elkülöníthetőek és pontosan nyomon követhető a vásárolt palackok száma.

Töltse le Android és iOS operációs rendszerekre a Prímaenergia ingyenes alkalmazását!

Mi az igénylés menete?

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00