Targoncagáz

A targonca ereje - olcsóbb, mint a dízel és könnyen cserélhető

A targoncagázról

Gyakori kérdések a motorikus PB-gázról

Az alábbiakban összegyűjtöttük Önnek azokat a legfontosabb kérdéseket és válaszokat, melyek gázüzemű targoncák üzemeltetésével kapcsolatban a legtöbbször felmerülnek. Reméljük tudunk segíteni döntésében. Amennyiben további kérdései lennének forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

Hol tudom kicserélni a motorikus palackjaimat?
A motorikus palackok cseréjére a Prímaenergia Zrt. több mint 3.000 cseretelepe biztosít országos szinten lehetőséget. Ezen kívül az ország egyes településein igénybe vehető a gázpalack házhoz szállítási szolgáltatásunk, a PrímaGázfutár. Egyedi igények, és megállapodás alapján a Prímaenergia lehetővé teszi a felhasználás helyére történő közvetlen kiszállítást is.

Befolyásolja a hideg idő a gázos targonca működését?
A hideg időjárásnak nincsen semmilyen negatív hatása a gázos targoncák üzemeltetésére nézve. Sőt... A dízelüzemű targoncákkal ellentétben, a gázos targonca hideg időben is könnyen indul, és akár mínusz 20 Celsius fokos hőmérsékleten is a megszokott nagy teljesítménnyel üzemel.

A közelmúltban újabb targoncá(ka)t vásároltam, így több motorikus gázt használok. Van gazdaságosabb megoldás a palackos felhasználásnál?
Amennyiben eddig Ön csak néhány palackot használt, de továbbra is a palackos ellátást kívánja igénybe venni, lehetőség van a telephelyén palacktároló ketrec létesítésére, melynek folyamatos feltöltéséről a Prímaenergia Zrt. ütemezett szállítással gondoskodik. Ha a motorikus PB-gáz felhasználása jelentősen megnőtt, gazdaságos megoldást jelenthet egy targoncatöltő állomás létesítése, mely folyamatos üzembiztonságot, és kedvező feltételei révén nagyobb megtakarítást jelent Önnek a költségeit illetően.

Targoncatöltő állomásokról

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00