Hírek és aktualitások

Visszavásároljuk a sértetlen palackokat - MEGHOSSZABBÍTVA!

Frissítve: 2014. február 20.
Archiv: 2013-08-22

PB-palackvisszavásárlási kampányt indítunk viszonteladó partnereink és a lakosság részére. Az akció célja, hogy minél több olyan újratölthető palack kerüljön vissza a körforgásba, amelyet már nem használnak tulajdonosaik. Az akció a 11,5 kilogrammos, a 23 kilogrammos és a motorikus palackokat érinti.

Akciót hirdetünk partnereink körében a használt palackok visszavételére, feltétel, hogy 40 évnél fiatalabb és sérülésmentes legyen.

Az érintett típusok:
• 11,5 kg-os alumínium
• 23 kg-os alumínium
• Motorikus acél, vagy alumínium Prímagáz palack

Ha gázcseretelepet üzemeltet:
Érdemes mielőbb összegyűjteni a visszavásárlásra szánt palackokat és jelentkezni, ugyanis a meghosszabbított akció keretében most március 14-ig-ig emelt árat fizetünk érte! Az emelt áras akció érvényesítéséhez, kérjük, február 28-ig a vevoszolgalat@primagaz.hu e-mail címen, illetve a 06-40-200-510-es fax számon írásban szíveskedjen jelezni felénk, mennyi üres palackot tudunk Öntől átvenni március 14-ig!

PB-gázpalack visszavásárlás

a képre kattintva letölthető a plakát nyomdai verziója PDF-ben, 3M méretben

Figyelem! A március 14. után beszállított palackokat már nem áll módunkban emelt áron visszavásárolni!

Természetesen március 14. után is várjuk a jelentkezőket!

A visszavásárláshoz kapcsolódó tájékoztató anyagokat cseretelepeink részére megküldtük. Ha Önhöz véletlenül nem értek el a nyomtatványok, esetleg továbbiakra lenne szüksége, kérjük, jelezze azt nekünk a vevoszolgalat@primagaz.hu e-mail címen!

Az akció egyéb feltételeiben változás nem történt.

PB-gázpalack visszavásárlás


A PB-gázpalackok típusairól további információkat talál az alábbi linken http://www.primagaz.hu/termekek/palackos_pb-gaz/index vagy a http://www.pbgazpalack.hu/ weboldalon.


PB-GÁZCSERETELEP ÜZEMELTETŐK FIGYELEM!

A fent látható plakát nyomdai verziója letölthető a Prímagáz Google+ profiljában, erről a linkről: https://docs.google.com/file/d/0B83MTEIouQH_RVc5SVRWQ0NMOWM/edit?pli=1

a file kiterjesztése: PDF formátum, mérete: 3M


[##CONTACT_FORM##]

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00