Hírek és aktualitások

Prímaenergiával hatékony a sütés-főzés

A palackos, valamint a tartályos PB-gáz egyik leggyakoribb felhasználási módja a fűtés, a melegvíz-előállítás és a sütés-főzés. Így évszaktól függetlenül még a legmelegebb hónapokban is előfordulhat, hogy nélkülözhetetlen a PB-gáz használata. Sőt, ha az évből csak pár hétre van szükség energiára, az is könnyen kivitelezhető Prímaenergia palackokkal.  

A különböző speciális célra kifejlesztett PB-palackjaink úgy lettek kialakítva, hogy használatuk, cseréjük az adott alkalomnak megfelelően a lehető legkönnyebb és legegyszerűbb legyen. Jellegzetes példa erre a kifejezetten sütés-főzésre, illetve a vendéglátó szektor számára kidolgozott Gastro palackcsaládunk (Gastro Mini és Gastro Maxi palackok). A Prímaenergia éppen ezért örömmel támogatja az egyes szabadtéri rendezvényeket, gasztronómiai fesztiválokat PB-palackokkal.

Legutóbb Pilisszentkereszten a X. Pilisi Kavalkád-Fánkfesztivál serpenyői alatt adtak éltető energiát a gázzsámolyok a finomságok születéséhez. A fesztivált ráadásul olyan fantasztikus programok tarkították, mint a farsangbúcsúztató népszokások, gyerekprogramok, tréfás vetélkedő, lovaskocsizás, táncszínház, fúvószenekari koncert, fánkevő verseny, anyósetető verseny, szerencsefánk, farsangi bál, valamint fánk és fánk minden mennyiségben!

A sütésben élenjáró Prímaenergia PB-palackok helyt álltak a gázzsámolyok nagyüzemű működtetésében, így sikerrel zárult az esemény.

A hagyományokhoz híven, a februárban megrendezett Szegedi Árvízvédelmi Emléknap sikeres megvalósulásához is hozzájárultunk, palackjaink itt is jó szolgálatot tettek.

A Gastro Maxi palackok 23 kilogramm töltetsúlyú PB-gázt tartalmaznak, így alkalmasak arra, hogy nagyobb társaság sütési, főzési vagy grillezési igényeit is fennakadás nélkül kiszolgálják. Kapacitásuknak köszönhetően akár többnapos fesztiválokon, szabadtéri rendezvényeken, ünnepi vásárokban is jól használhatók. A rendezvényszervezők gyakran nem csak sütnek, főznek, melegítenek vele, időjárástól függően még sátorfűtésre is felhasználják.

A Gastro Mini palack 11 kilogrammos töltetsúlyú, inkább az otthoni sütés-főzésre, vagy kisebb társaságok kiszolgálására alkalmas. A villámgyorsan cserélhető, gyorscsatlakozós, propánpalack nagy előnye, hogy alacsony kialakítása miatt a legtöbb gázos grillsütőhöz könnyen csatlakoztatható. A Gastro Mini propánpalackok felhasználási módjára szintén jellemző a teraszfűtők üzemeltetése, mivel a palack kis mérete miatt kimondottan alkalmas erre a célra is. Teljesítménytől függően egy-egy ilyen készülék, 20-25 négyzetméteres területet is képes besugározni, az ára pedig nagyon gyorsan megtérül a forgalom függvényében.

Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00