Hírek és aktualitások

Kilencedszer is Superbrands-díjas a Prímagáz

Archiv: 2013-06-27

A Prímagáz 2013-ban is elnyerte mindkét elismerést, ezzel a gázszolgáltatók között egyedülállóként elmondhatja, hogy minden évben a legjobb márkák közé választották a szakértők.

A Superbrands számára minden korábbinál fontosabb a fogyasztók véleménye, így a bizottság értékelése idén kiegészült a GfK Piackutató Intézet fogyasztók körében végzett online márkaismertségi és kedveltségi kutatásával. A Superbrands díjat 21 tagú, független szakemberekből álló bizottság ítéli oda, az idén hatéves a Business Superbrands-ről pedig 16 fős szakértő bizottság döntött. A díjat odaítélő grémium az ágazat elismert szakembereiből áll. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. Az elismerés irányt mutat a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és példát ad a hazai cégeknek a sikeres márkaépítéshez.
A Prímagáz Zrt. azon kevés márkák egyike, amelyek a Superbrands magyarországi megjelenése óta minden évben, mindkét kategóriában megkapta a Superbrands és Business Superbrands díjat – a magyarországi PB- gázszolgáltatók közül egyedüliként!

Prímagáz kilencedik alkalommal is Superbrands díjas

A Nemzetközi Superbrands programról
Közel húsz évvel ezelőtt indították útjára a programot Nagy-Britanniában marketinggel és kommunikációval foglalkozó szakemberek. A cél kettős volt: a kiemelkedő márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendő példák felmutatása. A program az indulás óta (1995) a világ minden részén ismertté vált, ma már 5 földrész közel 90 országában jelent különleges minősítést a Superbrands cím. Valamennyi országban kiemelt szerep és felelősség hárul a zsűrire, ezért kizárólag magasan elismert személyiségek kerülhetnek be a bizottságba. A független grémium tagjai a feladatot társadalmi alapon végzik.

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00