Hírek és aktualitások

Gyorscsatlakozókkal az ipari és a lakossági felhasználás is könnyebb

Gyors, erőlködésmentes kapcsolódás belső, illetve külső menetekre, csövekre, csővégekre, csonkokra, furatokba vagy bármely más darabra. Nagyjából ennyiben foglalható össze a gyorscsatlakozók, szelepek funkciója. Vannak olyan felhasználási területek, amelyeken szinte már elképzelhetetlen a mindennapi munka ilyen csatlakozók nélkül, mint például gázüzemű targoncák üzemeltetése, ahol néhány perces állásidő alatt is komoly veszteség keletkezhet. Ennek elkerülése érdekében ma már általánosan elterjedt, hogy gyorscsatlakozó szelepekkel rendelik a motorikus palackokat, így egy mozdulattal ki lehet cserélni azt, amelyik kifogyott.

A csatlakoztatáshoz nincs szükség szerszámokra, (például villáskulcsra) és külön tömítésre sem.A művelet ezáltal nemcsak gyorsabb, de biztonságosabb is, mint a hagyományos le- és felszerelés, ahol meg kell bizonyosodni, hogy megfelelően meghúztuk-e a csavart, és ellenőrizni kell a szivárgást. Természetesen időszakonként – javasolt hetente – a gyorscsatlakozó állapotát is meg kell vizsgálni.

A csatlakozók másik fontos felhasználási területe a vendéglátás. A nagyobb rendezvényeken, fesztiválokon, vagy akár csak baráti összejöveteleken lényeges, hogy ha kifogy a gáz, akkor a lehető leggyorsabban megoldjuk a cserét. Főzés, sütés, melegen tartás közben néhány perces hőmérséklet-ingadozás is tönkreteheti az ételt. A Gastro Mini palackokat eleve gyorscsatlakozóval kínáljuk, amely hatékony és biztonságos cserét tesz lehetővé. Lényeges, hogy a gyorscsatlakozó és a nyomáscsökkentő egy egységet képez, így nem kell még külön eszközt csatlakoztatni a rendszerhez. A PrimaNet.hu-n a gyorscsatlakozók mellett, nyomásszabályzókat és gáztömlőket is kínálunk.

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00