Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Itt a gáz, hol a hó?

Országszerte nagy ováció kísérte az első hó megjelenését, a Facebook is tele volt havas posztokkal. Ha még ebből sem lenne biztos, hogy itt a tél, elég felnézni az oldal tetején trónoló helyes kis hóemberre.

Archiv: 2015-12-26

Igaz, a nagy fehér pelyhek az ország legtöbb táján néhány óra alatt elolvadtak, de ez már határozott figyelmeztetés, a télre, így ha még nem tettük volna, ideje gondoskodni ennek megfelelő felszerelésekről és persze karácsonyi ajándékokról.

Nem sok hó jutott eddig az országnak, talán csak a Kékestető és Dobogókő környékének lakói élvezhették hosszabb ideig a fehér táj látványát, sík területeken órák alatt elolvadt. Ez a mennyiség nem elég arra, hogy szánkózzunk, vagy hógolyózzunk, arra azonban figyelmeztet, hogy az utolsó utáni pillanatban beszerezzük a havas kellékeket.


Ha gázra van szüksége, ne feledje a Gázfutárt!
Ha vállalkozást üzemeltet, kiváló bevételi forrás lehet! Legyen Ön is gázfutár:


Télen hangsúlyossá válik a PB-gáz egyik legfontosabb felhasználási területe, a fűtés. Akár gázkonvektorhoz, akár szieszta kályhához, vagy teraszfűtőhöz használjuk, mindenképpen gondoskodni kell arról, hogy rendelkezésre álljon megfelelő mennyiségű tartalék palack. A Prímagáz Hungária Zrt. e-kereskedelmi üzletágához tartozó PrimaNet.hu-n nem csak üres palackokat rendelhetünk meg, hanem akár fűtőberendezés beszerzésében is nagy segítségünkre lehet. A vállalati oldallal egyidőben a PrimaNet online szakáruház is hóba borult, így felkészülten várja vásárlóit a téli időszak alatt is!

Hóba borult a PrimaNet

Ha cserélni szeretnének gázpalackot, akkor a www.gazcseretelepkereso.hu oldalon tájékozódhatnak a legközelebbi lehetőségről. Korszerű és kényelmes megoldás ilyenkor Príma Gázfutárt hívni, 24 órán belül érkezik a cserepalack, sőt kérésre kollégánk segít abban is, hogy biztonságosan végrehajtsák a szerelést.

Gázpalackok Prímagáz

Ne feledjék: életveszélyt is okozhat, ha a fagyok közepette elfogy a fűtőanyag!

Ha másból nem, a téli csapadékból mindenképpen rá kell jönnünk, hogy gyengén állunk a karácsonyi ajándékok beszerzésével. Aki szeretné elkerülni a tumultust, és inkább webáruházból választ meglepetést, megteheti a www.primanet.hu oldalon. Azok számára, akik még nem találták ki, mivel lepjék meg szeretteiket, tippeket is adunk. Két kategóriát hoztunk létre, amelyekben válogathatnak a fa alá valók közül, az egyikben férfiaknak, a másikban hölgyeknek szóló ajánlatokat böngészhetnek. Az Ajándékötletek férfiaknak és az Ajándékötletek nőknek kategóriában találnak a PrimaNet online szakáruház látogatói ajándékötleteket szeretteiknek. Próbálja ki Ön is! 

Reméljük, hogy Ön is felkészülten, azaz ajándékokkal, gázzal és megfelelő fűtőberendezésekkel vág neki a télnek!

Ha gázra van szüksége, ne feledje a Gázfutárt!
Ha vállalkozást üzemeltet, kiváló bevételi forrás lehet! Legyen Ön is gázfutár: