Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Kifejlesztettük a túrázóknak a Príma Kemping palackot

Megkezdtük új termékünk, a 2,7 kilogrammos PB töltetsúlyú Príma Kemping palack forgalmazását.

Archiv: 2013-12-31

A termék kifejlesztése mellett egy új országos cserehálózatot is létrehoztunk, amellyel megoldódik a túrázók régi problémája, a palackok hivatalos újratöltése. Ezentúl mintegy 30 helyen lehet töltöttekre becserélni a kiürült palackokat.

Príma Kemping PB gázpalack

A sátrazás szerelmesei régóta kedvelik a kis méretű palackokat, felhasználják főzésre, melegítésre, kisebb grillezők üzemeltetésére, vagy például gázlámpák táplálására is az éjszakai horgászat során. Az eddig Magyarországon kézen-közön forgalomban lévő túrapalackok újratöltése azonban eddig nem volt teljes körűen megoldott, részben feketetöltés révén juthatott teli palackhoz az utazó, de elterjedtek a sportáruházakban kapható, egyszer használatos, eldobható kispalackok (gázpatronok) is, amelyek azonban nem éppen ökobarát termékek.

A problémák megoldására a Prímagáz kifejlesztette a turisták igényeinek mindenben megfelelő palackot. A 2,7 kilogramm töltőtömegű Príma Kemping palack acélból készült, 2,7 kg PB-gázt tartalmaz és könnyen hordozható. A konstrukció előnye, hogy a termék biztonságosan használható, garantált mennyiségű és minőségű töltetet kap a vevő.

Most az országban mintegy 30 helyen lesz lehetőség a Kemping palackok megvásárlására és becserélésére. Ezt a hálózatot úgy alakítottuk ki, hogy minden megyeszékhelyen, illetve turisztikailag frekventált ponton legyenek elérhető cserepontok.

A palack az okostelefonnal rendelkezőknek megmutatja azt is, hol lehet becserélni. Ehhez elég beolvasni a palástra festett QR-kódot, amely a cserepontok listáját tartalmazó weboldalra vezeti a vásárlót.

A kemping palackok között az üres palack 7.000 forintos áron kapható a PrimaNet.hu online szakáruházban. A szállítási idő általában 1-2 munkanap.

Az üres palackok 2.690 forintos akciós bevezető áron cserélhetők be töltöttekre a cserepontokon, de itt eleve töltötten is lehet vásárolni Príma Kemping palackot. Az akciós ajánlat visszavonásig érvényes.

További információkért hívja bizalommal ügyfélszolgálatunkat a 06-40/45-50-50-es számon, vagy írjon a vevoszolgalat@primagaz.hu címre.