Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Értékes elismerést kapott a PrimaNet.hu

Értékes elismerést kapott a Prímagáz alig 1,5 éve működő webáruháza, a PrimaNet.hu online szakáruház.

Archiv:2016-02-26

Az Ország Boltja 2015 verseny Otthon, kert és barkács kategóriájában a minőségi díjazottak között a 3. helyet hoztuk el.

Az Ország Boltja versenyt az Árukereső.hu írja ki évről-évre, immár ötödik alkalommal, és az odaítélt díjak nagyon fontos eleme, egyúttal presztízs értékű számunkra, hogy a döntés szinte 100 százalékban a vásárlók szavazatai alapján születik. A szavazásban csak valódi, az Árukereső.hu-ról egy adott boltba érkező vásárlók vehetnek részt, akik az online megrendelésüket követően egy kérdőív kitöltésével értékelik a bolt szolgáltatásait, valamint a rendelés és kézbesítés menetét.

Az Árukereső.hu a globális, a világ nagy tőzsdéin is jegyzett Naspers csoport tagja. Itthon olyan e-kereskedelmi vállalkozások tartoznak hozzájuk, mint a teszvesz, a Vatera, vagy az emag.hu, illetve mall.hu webáruházak, de sokak számára ismert a magyar piacról azóta kivonult OLX márka is, vagy a PayU fizetési szolgáltatás.

Ország Boltja 2015 PrimaNet oklevél

A cég minden évben iparáganként hirdeti meg a versenyt, méghozzá két kategóriában; minőségi és népszerűségi díjakat osztanak. A minőségi díjért a cég filozófiája szerint csak azok indulhatnak, akik eleve részt vesznek a Megbízható bolt programban.

E kérdőívek összesítése alapján ítélik oda a díjakat termékkategóriánként. Az idén több mint ötszáz, gyakran nagyon ismert jelentkező közül az alig 1,5 éves PrimaNet.hu a harmadik helyet hozta el.

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott! A jövőben is mindent megteszünk vásárlóink maximális elégedettségéért, és igyekszünk, hogy legközelebb már felállhassunk a dobogó tetejére is!

További pillanatképek az Ország Boltja 2015 gáláról, illetve képek a díjátadóról.