Hírek és aktualitások

Vidám nap az önkéntesség jegyében Orosházán

A társadalmi felelősségvállalás keretében 2012. óta támogatjuk az SOS Gyermekfalvak Magyarországi Alapítványát – ez a támogatás pedig nem merül ki szavakban, vagy anyagi juttatásban.

A Prímaenergia minden alkalmat megragad, hogy személyesen is jelen legyen a támogatottak életében – időről-időre kilátogattunk Battonyára, ahol a gyerekekkel együtt újra festettük a falu játszótéri faelemeit és a faluban található épületek faburkolatát, de mókáztunk már velük a Szegedi Vadasparkban, szerveztünk kirándulást a Kardoskúton található Nemzeti Parkba, majd végigkísértük az Orosházára költözésüket is 2015-ben.

A Gyermekfalu támogatása a Prímaenergia számára mindig fontos volt és ez a jövőben sem fog változni. A költözést követően a környező családi házaknál dolgoztunk együtt a gyerekekkel, 2017-ben pedig együtt újrafestettünk egy közösségi játszóteret. Idén sem tétlenkedtünk: október 13-án, egy verőfényes napon ezúttal a közösségi ház melletti faházakat pingáltuk újra, miközben a festésre váró épületek mellett nem feledkeztünk meg arról sem, akinek esetleg a gyomra korgott – rengeteg palacsintát kuktálkodtunk össze, de olyan sokat, hogy egészen biztosan senki sem maradt éhen.

A kellemesen meleg, kora őszi délutánon aztán jutott idő arra is, hogy az önkénteseink egy nagyot játszanak a gyerekekkel. A munkálkodás pedig nem áll meg, jövünk legközelebb is!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-SZ: 07.00-16.30, CS: 07:00-19:00, P: 07:00-15:00