Hírek és aktualitások

Vidám nap az önkéntesség jegyében Orosházán

A társadalmi felelősségvállalás keretében 2012. óta támogatjuk az SOS Gyermekfalvak Magyarországi Alapítványát – ez a támogatás pedig nem merül ki szavakban, vagy anyagi juttatásban.

A Prímaenergia minden alkalmat megragad, hogy személyesen is jelen legyen a támogatottak életében – időről-időre kilátogattunk Battonyára, ahol a gyerekekkel együtt újra festettük a falu játszótéri faelemeit és a faluban található épületek faburkolatát, de mókáztunk már velük a Szegedi Vadasparkban, szerveztünk kirándulást a Kardoskúton található Nemzeti Parkba, majd végigkísértük az Orosházára költözésüket is 2015-ben.

A Gyermekfalu támogatása a Prímaenergia számára mindig fontos volt és ez a jövőben sem fog változni. A költözést követően a környező családi házaknál dolgoztunk együtt a gyerekekkel, 2017-ben pedig együtt újrafestettünk egy közösségi játszóteret. Idén sem tétlenkedtünk: október 13-án, egy verőfényes napon ezúttal a közösségi ház melletti faházakat pingáltuk újra, miközben a festésre váró épületek mellett nem feledkeztünk meg arról sem, akinek esetleg a gyomra korgott – rengeteg palacsintát kuktálkodtunk össze, de olyan sokat, hogy egészen biztosan senki sem maradt éhen.

A kellemesen meleg, kora őszi délutánon aztán jutott idő arra is, hogy az önkénteseink egy nagyot játszanak a gyerekekkel. A munkálkodás pedig nem áll meg, jövünk legközelebb is!

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00