Hírek és aktualitások

Vásároljon tudatosan az interneten! – Új sorozat

A tudatos vásárlás az interneten kulcsfontosságú, hiszen – szemben a fizikai üzletekkel – az áruról kevesebb információ áll rendelkezésre. Nem érinthetjük meg, nem látjuk a szavatossági időt, jellemzően fotó, vagy videó alapján választunk.  Az üzletág növekedése azonban nem feltétlenül hozta magával a vásárlói tudatosság fokozódását, ami pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy ne érje csalódás azt, aki online áruházban vásárol. Jövő héten induló sorozatunkban lépésről-lépésre bemutatjuk, mire érdemes figyelni a netes üzleteknél.

A weben megrendelt árut átvehetjük személyesen is, de általában futárszolgálat közbeiktatásával jut el a megrendelőhöz. Sorozatunkból kiderül, mire érdemes figyelni, hogy a szállítás zökkenőmentes legyen, és ne drágítsa meg túlságosan az ügyletet. Arra is adunk tippeket, mit érdemes tenni, ha feltűnően – túlságosan – kedvező feltételekkel kínálnak valamilyen terméket, mire kell figyelni, hogy ne váljunk csalók áldozatává.

Sok esetben a határidők betartása okoz problémát, hiába ígérnek gyors szállítást, gyakran nem teljesítik időben, ami elsősorban akkor baj, ha valamilyen alkalomra, ünnepre, ajándékba rendeltünk.

Olvasóink választ kaphatnak arra, hogyan kerülhetők el a tipikus problémák, mire érdemes figyelni, ha megismerkednek egy webáruházzal, szót ejtünk a fogyasztók, vásárlók jogairól, a termékek szavatossági, jótállási feltételeiről is. Biztosak vagyunk benne, hogy hatrészes összeállításunk mindenki számára tartalmaz új és hasznos ismereteket annak, aki már vásárolt interneten és azoknak is, akik még csak most ismerkednek ezzel a lehetőséggel.

Figyeljék jövő héttől a PrimaNet.hu Blogot az újabb információkért!


Próbálja ki az online vásárlást a PrimaNeten! Garantáltan nem fog csalódni.

Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00