Hírek és aktualitások

Vásároljon tudatosan az interneten! – Új sorozat

A tudatos vásárlás az interneten kulcsfontosságú, hiszen – szemben a fizikai üzletekkel – az áruról kevesebb információ áll rendelkezésre. Nem érinthetjük meg, nem látjuk a szavatossági időt, jellemzően fotó, vagy videó alapján választunk.  Az üzletág növekedése azonban nem feltétlenül hozta magával a vásárlói tudatosság fokozódását, ami pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy ne érje csalódás azt, aki online áruházban vásárol. Jövő héten induló sorozatunkban lépésről-lépésre bemutatjuk, mire érdemes figyelni a netes üzleteknél.

Vásárolj tudatosan az interneten

A weben megrendelt árut átvehetjük személyesen is, de általában futárszolgálat közbeiktatásával jut el a megrendelőhöz. Sorozatunkból kiderül, mire érdemes figyelni, hogy a szállítás zökkenőmentes legyen, és ne drágítsa meg túlságosan az ügyletet. Arra is adunk tippeket, mit érdemes tenni, ha feltűnően – túlságosan – kedvező feltételekkel kínálnak valamilyen terméket, mire kell figyelni, hogy ne váljunk csalók áldozatává.

Sok esetben a határidők betartása okoz problémát, hiába ígérnek gyors szállítást, gyakran nem teljesítik időben, ami elsősorban akkor baj, ha valamilyen alkalomra, ünnepre, ajándékba rendeltünk.

Olvasóink választ kaphatnak arra, hogyan kerülhetők el a tipikus problémák, mire érdemes figyelni, ha megismerkednek egy webáruházzal, szót ejtünk a fogyasztók, vásárlók jogairól, a termékek szavatossági, jótállási feltételeiről is. Biztosak vagyunk benne, hogy hatrészes összeállításunk mindenki számára tartalmaz új és hasznos ismereteket annak, aki már vásárolt interneten és azoknak is, akik még csak most ismerkednek ezzel a lehetőséggel.

Figyeljék jövő héttől a PrimaNet.hu Blogot az újabb információkért!

PrimaNet online szakáruház

Az első részről röviden: Az 1. részben bemutatjuk, milyen kritériumokat vegyünk figyelembe, mit nézzünk meg először egy webáruház honlapján. Tippeket adunk, hogyan csökkentsük a szállítási költségeket, ha egyszerre több árut rendelünk és röviden összefoglaljuk, miért fontos a biztonságos domain (https) használata.

Kattintson ide!

A második részről röviden: Érdemes-e külföldi webáruházat választani? Milyen adatkezelési szabályok vonatkoznak az e-kereskedelemre Európában? Higgyünk-e a feltűnően olcsó ajánlatoknak? Hogyan csökkentsük a szállítási költségeket? 


Próbálja ki az online vásárlást a PrimaNeten! Garantáltan nem fog csalódni.

Tovább a PrimaNet kínálatára

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-SZ: 07.00-16.30, CS: 07:00-19:00, P: 07:00-15:00

Kapcsolatfelvétel