Hírek és aktualitások

Vásároljon Príma Kupont a Postán, és kenyereszsákot adunk ajándékba!


Aki október 15 és  december 15  között váltja be a postán megvásárolt Príma Kuponját, azt megajándékozzuk egy Prímaenergiás kenyereszsákkal

 

Már eddig is érdemes volt a PB-gázpalack cseréjekor a Príma Kuponra szavazni, hiszen ennek a postákon és mobilpostákon elérhető szolgáltatásnak köszönhetően nemcsak gyorsan, hanem szállítási költség nélkül juthat el Önhöz a feltöltött 11,5 kg-os gázpalack. A Príma Kupon megvásárlását követően Prímagázfutárunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítási időpont és hely egyeztetése miatt.

Az előnyök hosszú sora pedig most egy ajándékkal is bővült. A Prímaenergia logójával ellátott kenyereszsákot a rendelés kézbesítésekor, azaz a kupon beváltásakor adják át vásárlóinknak.


 

A vásárlás folyamata:

  • Vásároljon Príma Kupont bármely postán vagy mobilpostán! Ne felejtse átadni ÉnPostám kártyáját, mert 100 Ft-onként 1 hűségpontot gyűjthet Príma Kupon vásárlásával! 
  • Vásárláskor adja meg telefonszámát és a vásárolt cserepalack kiszállítási helyének irányítószámát!
  • A Prímagázfutárunk 24 órán belül (munkaidőben 8 és 16 óra között) felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítási időpont és hely egyeztetése érdekében.
  • A Prímagázfutár ezt követően a leegyeztetett időpontban (H-P: 8 és 16 óra között) és helyszínre díjmentesen kiszállítja a feltöltött cserepalackot, amelyet a Príma Kupon egyik példányának átadásával tud átvenni. 
  • A Príma Kupon a gáztöltet megvásárolására vonatkozik, amennyiben nem rendelkezik üres 11,5 kg-os palacktesttel, a palack árát átvételkor a Prímagázfutárnál tudja kiegyenlíteni.

A Príma Kupon előnyei:

  • A kényelmi szolgáltatás keretében a cseretöltet a kívánt címre és időpontban kerül kiszállításra, Önnek nem kell külön elmennie a palackért és hazacipelnie. A kupon ára tartalmazza a PB-gáztöltet árát, az ingyenes házhozszállítást. 
  • Az ország bármely postáján és mobilpostáján megvásárolható a Príma Kupon.
  • A Prímagázfutár aktuális szolgáltatási területét megtekintheti a térképes keresőnkben vagy az ingyenesen hívható 06-80-45-50-50 számon érdeklődhet.
  • A Príma Kupon felhasználási ideje 365 nap, a megvásárolt kuponok a teljes érvényességi időn belül beválthatók és ráadásul a megvásárlást követően az esetleges gázáremelés sem terheli Önt.
  • A Príma Kupon minden olyan ügyfelünk számára ideális, akinek nehézséget okoz a kiürült PB-gázpalack cseréje, vagy egyszerűen csak egy kényelmes és gyors megoldást keres.
  • A Príma Kupon akár ajándékba is adható, a kiszállítási időpontot és címet Ön határozza meg.
  • Cégek esetében nincs szükség készpénzállomány fenntartására az átvevőhelyeken.

*Az ajánlat a készlet erejéig érvényes, a Príma Kuponnal megrendelt, 2020. 10.15  és 2020.12.15. között kiszállított 11,5 kg-os Prímaenergia PB-gázpalack töltet vásárlása esetén!

 

Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00