Hírek és aktualitások

Változások a Prímaenergia palackos kínálatában

 

A Prímaenergia Zrt. 2021.10.14-től az ország egész területén, minden értékesítési szegmensben megszünteti a 11,5 kilogrammos kiszerelésű PB-gáztöltet forgalmazását. Ettől az időponttól kezdve ez a termékünk már nem lesz rendelhető. A választékunkban szereplő egyéb gázpalackok forgalmazása változatlan formában történik.

Az ellátásbiztonság érdekében 2021.10.15-én bevezetjük a 10,9 kg-os kiszerelésű PB-gáztöltetet! Új termékünkhöz a tőlünk jó ideje megszokott magas színvonalú, rugalmas szolgáltatást biztosítjuk, melyet minden egyes partnerünk és vevőnk továbbra is igénybe vehet.

Az általunk kínált PB-gázzal Önök egy garantált, állandó és magas fűtőértékű, környezetbarát, jól szabályozható, biztonságos és berendezések széles köréhez csatlakoztatható termékhez jutnak, az energiaigény ellátására. Ehhez igénybe veheti a Prímaenergia országos lefedettségű gázfutárhálózatát, melynek köszönhetően kényelmesen, akár az otthonába is rendelheti termékeinket.

Amennyiben további információra van szüksége, keressen minket bizalommal, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre weboldalunk alján, így biztosan értesülhet az aktualitásokról!

 

Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00