Hírek és aktualitások

Üzenet a palackban: most féláron cserélhet!

Archiv: 2015-05-20

Ehhez semmi mást nem kell tenniük, mint bármilyen típusú és gyártmányú, legfeljebb 5 kg töltetsúlyú, üres palackot leadniuk a Príma Kemping palackot árusító pontokon. Aki így tesz, az bruttó 6.990 forint helyett 3.495 forintért juthat hozzá az új palacktesthez.

Támogatjuk a kempingezők, kirándulók elképzeléseit, ezért szeretnénk őket segíteni abban, hogy könnyebben tudjanak egy országjárásra, vagy éppen egy külföldi túrára felkerekedni. A kezdeti költségeit így bárki lefaraghatja azáltal, ha egy üres, legfeljebb 5 kg töltetsúlyú turistapalackot elvisz a Príma Kemping cserepontok valamelyikére. A leadott üres palack után kedvezményt adunk, emiatt az új Príma Kemping palacktestet a teljes ár (bruttó 6.990 forint) feléért, 3.495 forintért kapja meg. Ezután már csak fel kell töltetni, és indulhat is a túra! (Figyelem! A töltet ára nem akciós!)

Prima Kemping turista palack cserepont hálózat
A túrázók azért kedvelik a Príma Kemping palackokat, mert – szemben más típusú palackokkal – országos hálózat épült ki cseréjükre: a szinte minden megyeszékhelyen, valamint a frekventált turisztikai célpontokon egyszerűen adhatók le a kiürült palackok és vehetők meg a töltöttek. Korábban számos problémát okozott, hogy nehézkes volt a csere, ezt sikerült megoldanunk a cserehálózat kialakításával.

Okostelefon-tulajdonosoknak további könnyebbség, hogy a Príma Kemping palackok palástján QR-kódot helyeztünk el. Ha ezt beolvassák, a kijelzőn megjelenik a cserepontok elérhetősége, és azonnal láthatják, melyik a legközelebbi állomás.

Természetesen, a cserepontok között a www.gazcseretelepkereso.hu oldalon is böngészhet.
További információért forduljon vevőszolgálatunkhoz a vevoszolgalat@primagaz.hu e-mail címen vagy a 06-40/45-50-50 telefonszámon.

A promóció 2015. augusztus 31-ig, illetve Prímagáz Hungária Zrt. által történő visszavonásig érvényes! 

Príma Kemping turista palack

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00