Hírek és aktualitások

Újra SuperBrands lett a Prímaenergia

Ez azt jelenti, hogy az adott márka ismert és elismert a felhasználók körében. Ezen a tényen nem változtatott a vállalat idei névváltása sem, hiszen a szolgáltatás magas színvonala és partnereink, ügyfeleink lojalitása nem változott.

A társaság minden energiáját arra fordítja, hogy a PB-gáz hazai fogyasztóinak magas színvonalú, folyamatos és biztonságos szolgáltatást nyújtson. A minőségi szolgáltatást a Prímaenergia a felhasználói elvárások folyamatos kutatásával, valamint új, hatékonyabb műszaki megoldások alkalmazásával valósítja meg.

A Superbrandsről...

A Superbrands 1995-ben, Nagy-Britanniában jött létre azzal a céllal, hogy világszerte felhívja a figyelmet a márkaépítés fontosságára és egyben díjazza az e területen elért legjobb eredményeket. Mára a díj a világ 82 országában működik. Az elismerést azok a márkák kaphatják meg, amelyek nem csak kiváló minőségűek, de kézzelfogható, egyértelmű társított értékeket képviselnek versenytársaikhoz képest. A döntést a fogyasztók hozzák meg, a díj egyik alapvetése, hogy odaítéléséről csak objektív, közösségi döntés születhet.

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00