Hírek és aktualitások

Újabb partnerrel bővült a SuperShop program

Archiv: 2015-10-06

A kártyabirtokosok októbertől az online vásárlások után kedvezménypontokban részesülnek. A SuperShop Magyarország leggyorsabban fejlődő többpartneres hűségprogramja.

A Prímagáz online szakáruházában, a PrimaNet.hu-n is gyűjthetők októbertől a SuperShop pontok, miután a társaság megállapodást kötött a törzsvásárlói rendszer üzemeltetőivel – ismertette Kolos Gábor, a Prímagáz kereskedelmi és marketing igazgatója.

Így használja SuperShop kártyáját a PrimaNet online szakáruházban

Amennyiben a vásárló rendelkezik plasztik SuperShop törzsvásárlói kártyával, Erste SuperShop Bankkártyával, Erste SuperShop Hitelkártyával, vagy SuperShop NFC kártyával, akkor már online fizetés után is kaphat hűségpontot. A PrimaNet.hu csatlakozása által a SuperShop hűségrendszerében megvásárolható termékek száma mintegy tízezerrel növekedett, olyan főkategóriákban, mint konyha-főzés, kert, otthon-ház, műhely, fűtés-melegvíz, gázszerelvények, gázpalackok-gázpatronok, grill, kemping, biztonság, könyvek, jármű.


A pontgyűjtés megkezdéséhez általános regisztráció szükséges a PrimaNet.hu webáruházban. Ezt követően lehet a kártyaadatokat rögzíteni a Profil menüpontban. Az adatkezelési nyilatkozat jóváhagyása után pedig már az aktuális kártyaegyenleg is lekérdezhető. A pontok a vásárlás tényleges befejezésekor, a fizetés és az áru átvétele után íródnak jóvá a felhasználók egyenlegén. Alapesetben minden kifizetett 100 forint után egy pontot írnak jóvá, de lesznek olyan termékek, amelyek dupla, vagy tripla pontokat érnek, valamint olyan időszakos akciók, amelyekkel extra pontok érhetők el. Az áruházban ugyanakkor nemcsak SuperShop pontok gyűjthetők, de azok – hasonlóan a fizikai üzletekhez – be is válthatók.

Így használja SuperShop kártyáját a PrimaNet online szakáruházban
Bővebb információt itt talál webáruházunkban:

Így használja SuperShop kártyáját a PrimaNet online szakáruházban 

A megállapodással a PrimaNet.hu vásárlói is élvezhetik a pontgyűjtéssel járó előnyöket. A hűségprogrammal járó kedvezményeket a vásárlók szokás szerint a webáruházban, vagy más SuperShop partnereknél is érvényesíthetik – tette hozzá Kolos Gábor.

„A SuperShop 2,7 millió kártyabirtokosa nevében köszönti a Prímagázt a partneri közösségben. A PrimaNet.hu széles körű és minőségi termékkínálata a kártyabirtokosok számára számtalan lehetőséget biztosít, hogy vásárlásaikkal SuperShop pontokat gyűjtsenek. A Prímagázzal kártyabirtokosaink részére egy kifejezetten attraktív webáruházat nyertünk meg, amely ideálisan egészíti ki a SuperShop partnerségben részt vevő kereskedők és szolgáltatók körét”.Hovanyecz Norbert, a SuperShop ügyvezetője elmondta, hogy a SuperShop célja a megbízható márkákkal, magas szolgáltatási minőséget nyújtó partnerekkel együttműködni a vásárlók elégedettségéért. A Prímagázzal kötött megállapodás is része a SuperShop törekvésének, hogy kártyabirtokosai számára az élet minden területén biztosítsa a hűségpontok gyűjtését és a kedvezmények igénybevételét.

A PrimaNet.hu a Szek.org Etikai Kódexe alapján működő online szakáruház. Üzemeltetője a Prímagáz Hungária Zrt., a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület teljes jogú tagja, a Magyar PB Gázipari Egyesület tagvállalata.

A PrimaNet.hu online szakáruház a családi házas környezetben, ill. a vidéken élőket célozza meg, kínálatában sok speciális és réspiaci termékkel, melyek értékesítése eddig nem volt jellemző a magyar interneten: gázrezsók, gázzsámolyok, gázperzselők, siesta kályhák, gázkonvektorok, turista PB gázpalack, kempinglámpák, gázszivárgás vizsgálók, gázüzemű autókhoz töltő adapterek, teraszfűtő hőgombák, grilltárcsák, zsírosbödönök, vájlingok, különböző kellékek disznóvágáshoz, füstölő kemencék, gyümölcsdarálók, pálinkáshordók, lángossütők, pecsenyesütők, vattacukor készítők, ... Dinamikusan fejlődik: 2014. januárjában indult, azonban ma már több mint 10.000 terméket kínál, többszörösen minősített és megbízható webáruház, Posta Pont Partner, bankkártyás, utánvétes és MasterPass fizetési lehetőségek, profi vevőszolgálat és telefonos rendelésfelvétel, célcsoportra szabott megjelenés és funkcionalitás jellemzi. 2015 októberétől -az országban elsőként- már SuperShop kártyaelfogadó webáruház!

A Prímagáz Hungária Zrt. a cseppfolyós propán és bután gázkeverék (a PB-gáz) valamint a tiszta propán legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi forgalmazója. Tevékenységi területe a palackos gáz és az autógáz forgalmazása viszonteladókon keresztül, illetve a tartályos valamint motorikus palackot (targoncagázt) használók közvetlen ellátása. A vállalat 1992-es megalapítása óta immár tízszeres Superbrands és hétszeres Business Superbrands díjas.
A Prímagáz nettó árbevétele 2014-ben meghaladta a 22 milliárd forintot, adózott eredménye pedig 549,6 millió forint volt.


További cikkek a SuperShop-os csatlakozással kapcsolatban:


Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00