Hírek és aktualitások

Újabb négy helyszínen fűszereztük meg a strandolók napját

Archiv: 2014-07-28

Balatonföldváron, Érden, Siklóson és Orfűn találkozhattak akcióinkkal a fürdőzők. Lányaink bemutatták a Barbecook sütőit, és ajándékkuponokat adtak azoknak, akik a helyszíneken regisztráltak a Prímanet műszaki webáruházba. Augusztus 2-án 10-14 óra között Cegléden az Aquacentrumban, a szegedi Napfényfürdőben, Balatonalmádiban a Wesselényi strandon, és Hegykőn, a Termálfürdőben találkozhatnak majd a strandolók a csinos hoszteszekkel.

Prímagáz és Podravka strand promóció

Ismét mozgalmas és eredményes hétvégét zárt a Prímagáz és a Podravka közös strandkommandója. A hétvégén Balatonföldváron, Érden, Siklóson és Orfűn jártunk. A helyszíneken remek közönség gyűlt össze, szívesen beszélgettek hoszteszeinkkel. Talán csak Érden maradt el valamelyest a várakozástól a látogatók száma.

A balatonföldvári Kelet Strand volt a hétvége legsikeresebb állomása, itt érdeklődtek a legtöbben a PrimaNet.hu online szakáruház iránt. Akik a helyszínen regisztráltak, kuponokat kaptak, amelyekkel minden héten újabb termékeket vásárolhatnak kedvezménnyel a webáruházban. Hétfő óta asztali grill- és gyrossütővel, 39 darabos Extol szerszámkészlettel, valamint Idealgas gázlámpával bővült a kínálat.

Prímagáz és Podravka strandpromóció

A helyszíneken az összes Podravka terméket jóízűen fogyasztották a vendégek. A siklósi aquapark is jó választásnak bizonyult, remek színvonalú létesítmény, bátran ajánljuk kikapcsolódásra. A Pécs melletti Orfű régóta népszerű kirándulási és kikapcsolódási helyszín. Sok család keresi fel, így itt is szépen fogyott az ajvár és a tonhal. A strandolók arra is kíváncsiak voltak, milyen grillsütőn készültek a falatkák, az érdeklődők közelebbről is megismerkedhettek a Barbecook készülékeivel és kiegészítőivel.

A strandkommandó ezen a hétvégén is folytatja körútját, augusztus 2-án 10-14 óra között Cegléden az Aquacentrumban, a szegedi Napfényfürdőben, Balatonalmádiban a Wesselényi strandon, és Hegykőn, a Termálfürdőben találkozhatnak a strandolók a csinos hoszteszekkel.

Prímagáz és Podravka strandpromóció

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00