Hírek és aktualitások

Újabb elismerésben részesült a PrimaNet

Archiv:2016-01-09

A Megbízható Bolt Programot az Árukereső indította el 2009-ben és a célja, hogy elismerje az online boltok megbízhatóságát. A program érdekessége, hogy valós visszajelzések alapján történik a minősítés, tehát a vásárlók egy kérdőív segítségével értékelik a vásárlást különböző szempontok alapján: szállítási idő, ügyfélszolgálat elérhetősége, működése és a webáruház áttekinthetősége. Emelett a webáruházak visszajelzést is kapnak, hogy miben fejlődhetnének és arra a kérdésre is fény derül, hogy miért vásárolt az adott vevő náluk.

Ahhoz, hogy a webáruház megkapja a Megbízható bolt minősítést, legalább 4-es átlagú értékelést kell kapni a maximálisan elérhető 5-ből. A PrimaNet online szakáruház 2015-ben az év minden napján megfelelt ennek a követelménynek!

A Megbízható bolt cím értékkel bír az online világban, mert egy független szervezet bocsátja ki valós visszajelzések alapján, így ez és ehhez hasonló minősítések növelik a bizalmat a vásárlóink felé.

Árukereső - Megbízható bolt cím

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00