Hírek és aktualitások

Több ezer termékkel elindult a PrímaNet webáruház

Archiv: 2013-12-30

A felhasználók külön keresési opcióként megjelölhetik, ha kizárólag a magyar termékek iránt érdeklődnek. Az első vásárlók között lehetnek azok, akik a Príma Főzőversenyen PrímaNet.hu vásárlási utalványt nyertek.

A hagyományos értékesítési csatornákon kívül az internetes kereskedelmet is elindítottuk Magyarországon. A webáruházunk megnyitásával olyan szegmensekben is megkezdjük az értékesítést, amelyekben eddig nem voltunk jelen. A PrímaNet webáruház több ezer cikkel indult, a termékek köre a közeljövőben is folyamatosan bővül.

Néhány főbb kategória:

...

is megtalálhatók a kínálatban.

A fejlesztés a legmodernebb informatikai megoldásokkal készült, így a keresés is sokféle szempont szerint végezhető – a menüben például azt is megjelölhetjük, ha kizárólag a magyar termékek iránt érdeklődünk. A termékek ár vagy név szerint, illetve a kínálatba kerülés dátuma, vagy a jótállás ideje alapján is rendezhetők.

A kiszállítás minden esetben futárszolgálattal történik. Mivel a termékek nagy része már raktáron van, a vevő általában 2-3 munkanap alatt megkapja a rendelését. A fizetés kártyás tranzakcióval, vagy utánvéttel történhet, de folyamatosan bővítjük a lehetőségeket.

A nyitáskor rendkívüli akciókat hirdetünk, de rendszeresen várjuk majd kedvezményekkel a látogatókat. Mostantól beválthatják nyereményüket azok a kedves versenyzőink, akik az országos Príma Főzőverseny öt fordulójának valamelyikén nyertek, és PrímaNet.hu utalvánnyal gazdagodtak.

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00