Hírek és aktualitások

Teljes gázzal Ügyfeleink maximális kényelméért!

Archiv: 2015-07-01

Társaságunk régóta és következetesen azon fáradozik, hogy palackos gázt használó ügyfelei számára a hétköznapi életben, kézzelfoghatóan is megkönnyítse és kényelmesebbé tegye az energiához történő hozzájutást.

Úgy tűnik, most mérföldkőhöz érkeztünk az ehhez vezető úton.

2015. július 01-től immáron, több mint 200 hírlap értékesítési ponton (Relay, Inmedio utcai pavilonok) megvásárolható a legnépszerűbb termékünk, a 11,5 kg-os PB gázpalack.

Egyedülálló szolgáltatásunk legfőbb előnyei között kiemelendő, hogy mostantól egyáltalán nincs szükség a palack emelésére, szállítására, ami főleg az idősebb korosztály számára jelent nagy könnyebbséget, hiszen az ország sok pontján akad olyan település, ahol eddig akár egy teljes falut is át kellett biciklizniük vagy kézikocsizniuk a vásárlóknak egy-egy cserepalackért.

Sőt az új szolgáltatás még kiszámíthatóbbá válik a vásárlók számára. A Príma Kupont vásárlókkal ugyanis a Prímagáz munkatársai telefonon egyeztetik a kiszállítás pontos időpontját, így a cserepalack kiérkezése még pontosabb és tervezhetőbb.

Azok közt a vásárlóink között, akik nem csupán a kényelmet, de a szerencsét is szeretnék megnyerni maguknak, ajánljuk figyelmébe a szolgáltatás bevezetését támogató fogyasztói promóciót.

Príma Kupon nyeremény felhívás

A 2015. július 1. és 2015. szeptember 27. között Príma Kupont vásárlók között hetente kisorsolunk egy-egy 250.000 Ft értékű bankkártyát, sőt minden 10-dik vásárló, aki feltölti a vásárláskor kapott Príma Kupon azonosító kódot a www.primakupon.hu weboldalra, garantált palacktöltet csere nyereményben részesül.

Az értékesítési pontokról és a nyereményjáték részleteiről érdeklődjön helyi tarifával hívható 06-40-45-50-50-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon, vagy a részletekért kattintson a www.primakupon.hu weboldalra.

Kényelmes vásárlást és sok szerencsét kívánunk minden Kedves Ügyfelünknek!
Prímagáz Zrt.

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00