Hírek és aktualitások

Tartsd szinten a gázt - itt a palackolvasó alkalmazás

Újabb funkciókkal lett teljes a Prímaenergia megújult alkalmazása, amely megkönnyíti az autógáz töltését, a palackcsere intézését, és még a gázszintmérésben is segít. A Prímaenergia Zrt. gázpalack-asszisztensének kibővített funkciója révén vált teljessé az alkalmazás, így már a 11,5 kg-os palackhoz is alkalmazható.

Nem kell mást tenned, csak kongasd meg a palackot bármilyen kisméretű konyhai eszközzel, például fakanállal, az alkalmazás letöltésével diagnosztikai eszközzé váló telefonod pedig a hang alapján megméri, hogy mennyi gáz van a palackban!

Az Android és iOS operációs rendszerekre egyaránt letölthető Prímaenergia app lehetővé teszi, hogy a felhasználók az új törvényi szabályozásnak megfelelően, még a palack kiürülése előtt pár gombnyomással előre megrendeljék gázpalackjukat, amelyet ennek megfelelően a Prímagázfutár házhoz szállít. Az alkalmazással a Palack Kártyáról naprakész információt biztosít, ráadásul az adminisztráció is egyszerűsödik. Emellett segít megtalálni a legközelebbi autógázkutat vagy gázcseretelepet, térségre vagy hálózatra lebontva Magyarország teljes területén, majd egy gombnyomással a legrövidebb odavezető út is elérhetővé válik.

Tavalyi bevezetése óta rendkívül sikeres a Prímaenergia alkalmazás a fogyasztók körében, már több mint 2800-an töltötték le és használják rendszeresen a kényelmi funkciókat.

Magyarországon több mint 5 millió PB-gázpalack van forgalomban, amelyek nagy részét a Prímaenergia értékesíti, ezért vállalatunk számára kiemelten fontos, hogy folyamatos fejlesztéseink eredményeként innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal támogassuk ügyfeleinket, akik a környezetkímélő, gazdaságos energiát részesítik előnyben – legyen szó háztartási, vendéglátóipari vagy üzemanyagcélú felhasználásról.

  

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00