Hírek és aktualitások

Tartsd szinten a gázt - itt a palackolvasó alkalmazás

Újabb funkciókkal lett teljes a Prímaenergia megújult alkalmazása, amely megkönnyíti az autógáz töltését, a palackcsere intézését, és még a gázszintmérésben is segít. A Prímaenergia Zrt. gázpalack-asszisztensének kibővített funkciója révén vált teljessé az alkalmazás, így már a 11,5 kg-os palackhoz is alkalmazható.

Nem kell mást tenned, csak kongasd meg a palackot bármilyen kisméretű konyhai eszközzel, például fakanállal, az alkalmazás letöltésével diagnosztikai eszközzé váló telefonod pedig a hang alapján megméri, hogy mennyi gáz van a palackban!

Az Android és iOS operációs rendszerekre egyaránt letölthető Prímaenergia app lehetővé teszi, hogy a felhasználók az új törvényi szabályozásnak megfelelően, még a palack kiürülése előtt pár gombnyomással előre megrendeljék gázpalackjukat, amelyet ennek megfelelően a Prímagázfutár házhoz szállít. Az alkalmazással a Palack Kártyáról naprakész információt biztosít, ráadásul az adminisztráció is egyszerűsödik. Emellett segít megtalálni a legközelebbi autógázkutat vagy gázcseretelepet, térségre vagy hálózatra lebontva Magyarország teljes területén, majd egy gombnyomással a legrövidebb odavezető út is elérhetővé válik.

Tavalyi bevezetése óta rendkívül sikeres a Prímaenergia alkalmazás a fogyasztók körében, már több mint 2800-an töltötték le és használják rendszeresen a kényelmi funkciókat.

Magyarországon több mint 5 millió PB-gázpalack van forgalomban, amelyek nagy részét a Prímaenergia értékesíti, ezért vállalatunk számára kiemelten fontos, hogy folyamatos fejlesztéseink eredményeként innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal támogassuk ügyfeleinket, akik a környezetkímélő, gazdaságos energiát részesítik előnyben – legyen szó háztartási, vendéglátóipari vagy üzemanyagcélú felhasználásról.

  

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-SZ: 07.00-16.30, CS: 07:00-19:00, P: 07:00-15:00