Hírek és aktualitások

Találkozzunk a Tiszai Halfesztiválon!

Találkozzunk a Tiszai Halfesztiválon!

 

Idén 23. alkalommal rendezik meg Szegeden a Nemzetközi Tiszai Halfesztivált, amely évről évre hatalmas érdeklődésre tart számot. Nem is meglepő, hiszen a város méltán híres a halászléről, amelyből ráadásul a világhírű szegedi pirospaprika sem hiányozhat.

A rendezvényen szórakoztató programok, zene, tánc és a Prímaenergia ajándékai is várják a látogatókat!

 

Szeptember 6-tól 8-ig ismét megtöltik a bográcsozók a szegedi rakpartot. A Prímaenergia évek óta PB-gázpalackokkal támogatja az esemény megvalósulását, amely idén sincs másképp. Sőt, ajándékokkal is készülünk azoknak, akik kilátogatnak a fesztiválra és megkeresik a standunkat.

Jár az ajándék mindenkinek, aki válaszol néhány nagyon egyszerű kérdésre, vagy letölti a Prímaenergia ingyenes mobilalkalmazását. Az is ér, ha már előre letöltik (Andoridra vagy iOS-re) és a standnál csak bemutatják nekünk a telefonjukon. Ajándékkal jutalmazzuk azokat is, akik bebizonyítják, hogy profin tudnak gázpalackot csatlakoztatni gázzsámolyhoz, sőt azt sem hagyjuk üres kézzel távozni, aki megméri a gázpalack töltöttségi szintjét az erre tervezett mobilalkalmazással.

 

Mi már kint vagyunk a fesztiválon és várunk mindenkit szeretettel!Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-SZ: 07.00-16.30, CS: 07:00-19:00, P: 07:00-15:00

Kapcsolatfelvétel