Hírek és aktualitások

Szivargyújtó, az autós legjobb barátja

Egyre jobban ragaszkodunk a bennünket körülvevő komforthoz, és a kényelmünket biztosító tárgyakat egy-egy hosszabb autóúton sem szeretnénk nélkülözni. Elképesztő, hogy ma már mi mindent tudunk erről az aljzatról üzemeltetni, mert félreértés ne essék; a szivargyújtónak mára semmi köze a szivarokhoz, vagy a dohányzáshoz. Olyan kevesen használják cigaretta, pláne szivar meggyújtására a kialakított aljzatot, hogy a legtöbb új autóhoz már eleve nem is adnak izzószálas betétet a szivargyújtóba, de a csatlakozók mindenütt ott vannak, gyakran a hátul ülők számára is.

A telefon, tablet, laptop töltése senkinek nem mond újat. Aki használ autót és telefont is, szinte biztosan beszerezte már a megfelelő töltőt, de a nem beépített autós navigációkhoz is elengedhetetlen egy szivargyújtó adapter. Kisgyerekkel utazó családoknak jelent enyhülést, hogy a szivargyújtó képes működtetni a hordozható DVD lejátszót, vagy a gyerekek játékkonzolait. A kempingezők, vagy félpanzióra befizetett turisták leginkább hűtőtáskákat dugnak az aljzatba, de népszerűek a kávé, tea készítésekor hasznos vízforralók is. Ma is beszerezhetők még a 2000-es évek slágerének számító mp3 transzmitterek, amelyek a pendrive-on tárolt zenékből készítenek rádióadást. A szivargyújtó annyira hasznos holmi, hogy egy gyakran nem is elegendő. Ezt az igényt szolgálják ki a szivargyújtó-elosztók, amelyek a fali konnektorba dugható elosztókhoz hasonlóan több eszköz egyidejű működését is ellátják.

Autó


A felsorolás végére hagytuk a talán legpraktikusabb terméket, ami nem más, mint egy 12V-220V-os átalakító. A nagyjából sörösdoboznyi szerkezetet szintén a szivargyújtóra lehet rákötni, kimenetele viszont egy normál hálózati áramot kínáló villásdugó-aljzat. Bár ezeknek az eszközöknek a terhelhetősége korlátozott, azért a legtöbb, személyautóban használható háztartási eszköz elműködik róluk, így hozva el utazás közben nemcsak az otthon kényelmét, de áramellátását is.

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00