Hírek és aktualitások

Szintjelző műszer segít a targonca kezelőknek

Bosszúságot, rosszabb esetben balesetet is okozhat, ha egy megpakolt gázüzemű targonca hirtelen leáll, mert kiürül az üzemanyag. Az is szinte biztos, hogy nem a palacktároló közelében történik ilyesmi, ezért el kell gyalogolni a cserepalackért, és odacipelni a targoncához, majd beszerelni. Ez jelentős időt vesz igénybe, amelyet meg is lehetne spórolni.


[##CONTACT_FORM##]


A Prímaenergia Zrt. kezdte meg Magyarországon a targoncagáz szintjelzők forgalmazását. A működési elv lényege, hogy a jelző erős hanggal és fényjelzéssel figyelmeztet, ha a palackban már csak 3-5% a töltöttség szintje. Ezáltal fel lehet készülni a leállásra, elhajtani a következő palackért, és kicserélni. A tervezhető csere által rövidül a munkából kieső idő, így rövidtávon is megtérül a szintjelző ára.

Szintjelző

A szintjelző felszerelése egyszerű, álló helyzetben kell rögzíteni a targoncához, majd a palack üzemanyag-vezetékéhez, ezt követően bekötni a targonca elektromos rendszerébe. Az MLD szintjelző használata gyorsan megtérülő beruházás, hiszen nem vész el értékes munkaidő a váratlan leállások miatt. Az MLD szintjelző beszerezhető a Prímaenergia Zrt. e-kereskedelmi üzletágában működő PrimaNet.hu-n is.

Targonca szintjelző

[##CONTACT_FORM##]  

Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00