Hírek és aktualitások

Sikerrel zárult a Príma Disznótor játék

A hamisíthatatlan falusi disznóvágás a téli hónapokban az egyik legnépszerűbb vidéki tevékenység. Az évszázados népi hagyományoknak megfelelően, január-februárban hirdetett disznótoros versenyt a Prímaenergia Zrt. is, amely minden kétséget kizáróan nagy sikerrel zárult.

A nyereményjáték fődíja három disznótoros mulatság volt, olyan sztárfellépőkkel, mint Tóth Vera, Majka és Nagy Feró, akik fergeteges énekes produkciójukkal tették még felejthetetlenebbé az eseményt! A játékosok azt is eldönthették, hogy melyik sertést szeretnék feldolgozni a mangalica és a magyar nagyfehér fajták közül. Sőt lehetőségük volt olyan bónusz élmények közül is válogatni, mint a talicskaverseny, hurkaevő verseny, kolbásztöltő verseny, gázpalacktartó verseny, vagy közös éneklés a korábban kiválasztott fellépővel.


A másfél hónapig tartó játékban való részvételhez elég volt legalább egy darab, 11,5 kg-os Prímaenergia PB-gázpalackot vásárolni, majd a palack zárófóliáján található kódot a megadott weboldalra feltölteni.


A sorsolást követően saját disznótort nyert Berki Ilona Agyagosszergényből, aki egy Nagy Feró koncerttel is gazdagabb lett. A keszthelyi Kránicz Zoltán Tóth Verával együtt dolgozott fel egy magyar nagyfehéret, míg Bugyik András Majkát választotta ahhoz, hogy megbirkózzon a mangalicával Pázmándfalun.


A „legprímább” disznótorokon a pálinkaáldomást követően nem csak az összesereglett barátok és rokonok álltak helyt, hanem a sztárvendégek is fáradhatatlanul darabolták a húst, töltötték a kolbászt és sózták a szalonnát.


Gratulálunk a nyerteseknek!

Az eseményekről fényképes és videós beszámolók is készültek, amelyek Facebook-oldalunkon tekinthetők meg.

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00