Hírek és aktualitások

Robinson nyereményjáték fődíja a Prímagáz jóvoltából

Archiv:2016-04-05

Újra feldolgozták a híres Defoe regény, a Robinson Crusoe történetét. A hajótörött azonban ezúttal nem magányos. A 3D animációs mesében a szigeten papagájok, tatuk, tapírok és még számos állat él ott, akik segítenek Robinsonnak és Pénteknek. Nem csak gyerekek, de felnőttek is jól fognak szórakozni az animációs filmen.

A bemutató alkalmából a Forest nyereményjátékot hirdet, amelynek lényege, hogy a Robinson mintás szalvéták megvásárlásával lehet 100 darab páros mozijegyet, valamint Robinson puzzle-t nyerni. A fődíj 3 darab Mini ördög popcorn készítő gép.

A játék egyszerű, a szalvéták megvásárlása után a http://www.forest-jatek.hu/ weboldalon kell feltölteni a blokk AP-kódját, a vásárlás helyével és időpontjával együtt. A sorsolások folyamatosan zajlanak, a napi nyertesek neve is ezen a weboldalon látható. A kódfeltöltés május 7-ig tart, a fődíjat május 9-én sorsoljuk ki.

Robinson Crusoe nyereményjáték

A Mini ördög alkalmas saját ízesítésű kukoricák készítésére is, vaj, olaj, cukor, só és egyéb ízesítő is adható hozzá. Minden szem egyenletesen sül át. Praktikus, mert ha kész a sütés, elég megfordítani a gépet, és a piros fedő tálként is használható. Az elkészített étel egészségesebb és ízesebb, mint a mikrosütőben pattogtatott kukorica.

Jó szórakozást és szerencsés játékot kívánunk!

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00