Hírek és aktualitások

Prímaenergia Zrt. tájékoztatása a koronavírussal kapcsolatban

Prímaenergia Zrt. tájékoztatása a koronavírussal kapcsolatban

A koronavírus fertőzés kockázati szintjének és terjedésének csökkentése érdekében mi is lépéseket teszünk alkalmazottaink és ügyfeleink védelmére. A Prímaenergia Zrt.  üzletmenet-folytonossági és válságkezelési tervet készített és fogadott el annak érdekében, hogy a kialakult körülmények között is biztosítsa a kiszolgálást  és ügyfelei további folyamatos ellátását.

Az erre létrehozott munkacsoport' tagjai napi szinten nyomon követik a COVID-19 vírussal kapcsolatos helyzetet, céljuk a globális járvánnyal kapcsolatos készültség megfelelő szinten tartása.

Követjük a Nemzeti Népegészségügyi Központ javaslatát és úgy döntöttünk, hogy 2020. március 16-tól kezdődően elsősorban otthonról végezzük el  ügyfélszolgálati, adminisztratív és irodai feladatainkat.

Egyértelmű stratégiát alakítottunk ki a koronavírus lehetséges hatásainak enyhítésére és a megfelelő kommunikáció illetve adatkezelés biztosítására.

Mindez magában foglalja az összes tárolt adat és alkalmazás, szolgáltatás elérhetővé tételét, valamint annak lehetővé tételét, hogy dolgozóink biztonságosan hozzáférhessenek a munkájukhoz szükséges alkalmazásokhoz, levelezéshez valamint minden egyéb szükséges adathoz/információhoz - mind az irodában, mind otthonukban.

 

A korábban is megszokott kommunikációs csatornák:

elérhetőségeink működnek, kollégáink továbbra is állnak rendelkezésükre.

 

Mind ezek mellett a következőket kérjük önöktől:

  • A lehető legnagyobb mértékben kerülni kell a készpénzes értékesítést, kérjük, hogy  az elkövetkező időben a  bankkártyás fizetést használják. (így nem érnek hozzá ismeretlen eredetű készpénzhez)
  • OFSZ fizetési pontokon és Lapker Üzletekben lehetőség van Prímakupon megvásárlására, működik Online rendelés, így elkerülhető a készpénzes fizetés.

 

Gázfutárjaink házhoz szállítanak, kesztyűben dolgoznak, rendszeresen takarítják járműveiket, fertőtlenítik kezüket, a kockázat csökkentése érdekében

Üzemeinkben a beléptetés rendjét megszigorítottuk megelőzendő a fertőzés bejutását.

 

Kérjük Önöket, segítsék kollégáink munkáját, a biztonságos, folyamatos gázellátás érdekében.

Prímaenergia termékek

Ismerje meg legnépszerűbb termékeinket!

Háztartási, ipari, turista és motorikus gázpalackok lakossági fogyasztóknak, vendéglátóknak, mezőgazdasági és ipari cégeknek

Részletek

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00