Hírek és aktualitások

Príma Pali már szárnyal a nyereményekkel!

Archiv: 2015-09-14

Megkapták nyereményeiket az első szerencsések, akik a Lapker hálózatában, a kijelölt hírlapárusoknál, valamint Inmedio és Relay üzletekben Príma Kupont vásároltak. Ezzel az egyszerű és gyors megoldással a vásárlók – a PrímaGázfutár közreműködésével – kicseréltetik 11,5 kilogrammos PB-gázpalackjukat, emellett nyerhetnek is. Minden 10. vásárló ingyen kapja a következő palackcserét, ezen kívül minden héten kisorsolunk egy nyertest, aki a heti fődíjat, 250 000 forintot kapja meg bankkártyán. Ahhoz, hogy valaki részt vegyen a sorsoláson, csak fel kell töltenie a Príma kupon kódját a www.primakupon.hu oldalon.


A játék kezdete óta már kilencen nyertek 250 000 forintos pénznyereményt, nekik bankkártyán juttatjuk el az összeget, amelyet a kártya érvényességi idején belül bármikor felhasználhatnak. (A bankkártyát aktiválni kell, ehhez is küldünk útmutatót.) Minden 10. vásárló megnyeri a következő, 11,5 kilogrammos palacktöltést, ehhez PrímaKártyát kapnak, mellékelve a tájékoztatót, hol tudják a kártyát beváltani. Már nyolc vásárlónk volt olyan szerencsés, hogy a következő töltést ingyen kapja.

Olyan kódfeltöltő is van, aki mindkét kategóriában nyert, vagyis ingyenes következő palackcsere, és a negyedmilliós jutalom is megilleti, neki külön gratulálunk a dupla szerencséhez. Ami a nyeremények földrajzi megoszlását illeti, a 250 000 forintot Budapestre, Pécelre, Keszthelyre, Kozármislenybe, Fótra és Tóalmásra küldtük. A 11,5 kilogrammos palackcsere nyertesei Budapestről, Vácról, Kozármislenyből, Tápiószőlősről, Tóalmásról és Dunaújvárosból pályáztak.

További sok sikert kívánunk a Príma Kupon játékban!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00