Hírek és aktualitások

Príma Kupon a postán!

  • Kényelmes, a cseretöltet a kívánt címre és időpontban kerül kiszállításra
  • A kupon ára tartalmazza a PB-gáztöltet árát, a házhozszállítást és igény esetén a beszerelést is
  • Felhasználási ideje 365 nap, a megvásárlást követően az esetleges gázáremelés nem terheli Önt
  • Ajándékba is adható, illetve cégek esetében nincs szükség készpénzállomány fenntartására az átvevőhelyeken

Szolgáltatás bemutatása

A Príma Kupon egy gázpalacktöltet megvásárlására és annak kiszállítására feljogosító kupon, amellyel időt, pénzt és energiát takaríthat meg.

Mit tartalmaz a kupon?

A bizonylat 1 darab 11,5 kg-os Prímaenergia PB-gázpalacktöltet átvételére jogosítja. A kedvezményes kuponár a 11,5 kg-os PB-gáztöltet árát és az ingyenes házhozszállítást tartalmazza. Amennyiben nem rendelkezik üres 11,5 kg-os palacktesttel, a palack árát átvételkor kell meg kell fizetnie a Prímagázfutárnak. 

A Príma Kupon érvényessége a megvásárlástól számított 365 nap. A le nem vásárolt bizonylatok érvényessége automatikusan megszűnik. A Príma Kuponok visszavásárlása, cseréje nem lehetséges.


Vásárlási útmutató

A Príma Kupont adott értékesítő helyeken – 2600 postán és a mobilpostákon, valamint. több mint 200 hírlapárusító ponton (Relay, Inmedio és egyéb újságos üzletekben) vásárolhatja meg.

1. Vásároljon Príma Kupont bármely postán vagy mobilpostán! Ne felejtse átadni ÉnPostám kártyáját, mert 100 Ft-onként 1 hűségpontot gyűjthet Príma Kupon vásárlásával! Nézze meg, hol található az Önhöz legközelebbi posta.

2. Az értékesítő helyen mindössze a telefonszámát (amelyen Ön elérhető és értesíteni tudjuk) és kiszállítás helyének irányítószámát kell megadnia. Ekkor az értékesítő leellenőrzi, hogy a megadott ponton elérhető-e a Prímagázfutár-szolgáltatás. Amennyiben a szolgáltatás biztosított, az értékesítő rögzíti az irányítószámot, valamint a hozzá tartozó telefonszámot. Ezen adatok megadása kötelező, az irányítószám és a telefonszám hiányában a tranzakció nem hajtható végre. 

A rendelt palacktöltet ellenértékének kifizetését követően az értékesítő helytől a Príma Kupont 2 példányban kinyomtatva kapja meg, mely átvételével a Vásárló elfogadja a szolgáltatásra vonatkozó és mindenkor érvényben lévő Príma Kupon Általános Szerződési Feltételeket

3. A Prímagázfutárunk 24 órán belül (munkaidőben 8 és 16 óra között) felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítási időpont és hely egyeztetése érdekében.

4. A Prímagázfutár ezt követően a leegyeztetett időpontban (H-P: 8 és 16 óra között) és helyszínre díjmentesen kiszállítja a feltöltött cserepalackot, amelyet a Príma Kupon egyik példányának átadásával tud átvenni. 

A Príma Kupon a gáztöltet megvásárolására vonatkozik, amennyiben nem rendelkezik üres 11,5 kg-os palacktesttel, a palack árát átvételkor a Prímagázfutárnál tudja kiegyenlíteni.


Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00