Hírek és aktualitások

Príma Kemping gázpalack - Jön a tavasz, van-e palack?

Archiv:2016-02-29

A Príma Kemping gázpalack tavaly már bizonyított. Használata és cseréje is kényelmes, turisztikailag fontos területeken cserehálózatot alakítottunk ki.

Természetjárók tisztában vannak vele, milyen kényelmetlen és kockázatos megfelelő energiaforrás nélkül útra kelni. A Príma Kemping gázpalackot úgy alakítottuk ki, hogy könnyen hordozható legyen és a töltetsúly sokrétű, tartós felhasználást tegyen lehetővé.

A palack alkalmas főzésre, grillezéshez, de jó szolgálatot tesz a fűtéshez, vagy gázlámpák működtetéséhez is. Hosszabb túrákhoz szinte biztosan hasznát vesszük, de egy rövidebb kiránduláson is jól jöhet. A 3 kg-os palack újratölthető, ami lényegesen környezetbarátabb megoldás, mint például eldobható gázpatronokkal megoldani a főzést, fűtést, világítást, nem beszélve arról, hogy a Príma Kemping palack tartósan kiszolgálja az igényeket.

Tekintse meg Ön is a gázcseretelepeket!

[##CONTACT_FORM##]


A túrázók körében sokáig problémát okozott, hol cseréljék töltöttre a kiürült palackjaikat. A Prímagáz ezt is megoldotta, mintegy 30 olyan pontot hoztunk létre, amelyek különböző, turisztikailag frekventált terülteken fekszenek, könnyen megközelíthetőek. Okostelefont használóknak további könnyebbség, hogy a palack oldalán egy QR-kódot helyeztünk el, ha ezt beolvassák, megjelenik a legközelebbi cserepontok listája. Ezen kívül a www.gazcseretelepkereso.hu oldalon is tájékozódhatnak a cserelehetőségekről.

A felhasználók biztosak lehetnek benne, hogy műszakilag tökéletes palackokat kapnak, ezt időközönként nyomáspróbával ellenőrizzük, valamint azt is garantáljuk, hogy kiváló minőségű gázzal töltjük meg. A palackokban lévő gáz mennyisége 2,7 kg PB gáz, amit a speciális zárófólia szavatol. Az üres palackok a PrimaNet.hu online szakáruházban is megrendelhetők, itt elérhető minden szükséges kiegészítő is, mint például gázrezsó, főzőfej, gázlámpa, elzáró szelep.

A túrázókon kívül jól használhatják a Kemping Palackot a vadászok, halászok, horgászok, kamionosok is, egyszóval bárki, aki huzamosabb időt tölt távol az otthonától a hobbija, vagy a munkája miatt.

[##CONTACT_FORM##]

Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00