Hírek és aktualitások

Príma gázon rotyogott a hallé

Archiv: 2014-09-12

Immár hagyomány, hogy a Prímagáz támogatja a Tiszai Nemzetközi Halfesztivált. Az idén 18. alkalommal megrendezett esemény sikeréhez, 50 darab, 11,5 kilogrammos töltetsúlyú, ingyenes háztartási PB-gázpalackkal járultunk hozzá. A várakozásoknak megfelelően a programokra és a finom falatokra nagy tömeg volt kíváncsi.

Prímagáz - Tiszai Nemzetközi Halfesztivál

Mint minden évben, ezúttal is szeptember első hétvégéjén rendezték Szegeden a Tiszai Nemzetközi Halfesztivált. A hétvégi volt a 18. alkalom, hogy a halételek kedvelői összegyűltek a folyó partján. A többezres tömeget vonzó program fő eseménye a halászléfőző verseny, amelyen a Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács által alapított Halfőző Érdemrendért kevernek-kavarnak a csapatok. A szombati napon mintegy 180-200 szakács, illetve segítő sürgölődött a bográcsok körül. Az egyik fő „hozzávaló”, mint mindig, a melegítésre használt gáz volt, amelyet ezúttal is a Prímagáz ajándékozott a versenyzőknek.

– Ötven darab, 11,5 kilogramm töltetsúlyú háztartási PB-gázpalackkal támogattuk az eseményt – mondta Kremer Attila kereskedelmi képviselő. – Azért tartjuk fontosnak ezt a gesztust, mert így hozzájárulhatunk a jó hangulathoz, egyben felhívjuk a látogatók figyelmét, hogy a 11,5 kilogrammos háztartási PB-palack a fűtés mellett főzésre is kitűnően alkalmas. Szívesen adjuk a nevünket ehhez a színvonalas programhoz, amelyen nem a mértéktelen evés-ivás a jellemző, hanem azok jönnek össze, akik igazi ínyencként kedvelik a halételeket – tette hozzá Kremer Attila.

Rövid képriportunk:

Prímagáz - Tiszai Nemzetközi Halfesztivál


Prímagáz - Tiszai Nemzetközi Halfesztivál


Prímagáz - Tiszai Nemzetközi Halfesztivál


Prímagáz - Tiszai Nemzetközi Halfesztivál

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00