Hírek és aktualitások

Príma Energia - Személyre szabott megoldások

Napjaink energia és gazdasági helyzete egyre több vállalkozást és háztartást sarkall arra, hogy felülvizsgálja saját energetikai ellátását, hátterét, megtalálja a legnagyobb megtakarításokat magában rejtő változtatásokat.
A folyamatosan fejlődő technológiák, az innovációk, valamint az egyre inkább előtérbe kerülő megújuló energiák felhasználási módjai ma már számtalan választást kínálnak a gazdaságos és a támogatott környezetbarát megoldásokhoz.

De vajon melyik a legjobb megoldás? Melyik a jó irány?

Príma Energia

Vállalatcsoportunk, mint a kontinens egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb energiaszolgáltatója, folyamatosan követi és támogatja a korszerű energetikai megoldások műszaki fejlesztését és piaci bevezetését. Nyugat-európai tagvállalataink évek óta sikeres energia tanácsadói szolgáltatást biztosítanak partnereiknek, melyek megosztott tapasztalatai egyedi ismeretekkel, módszerekkel és tapasztalatokkal segítik hazai szolgáltatásunkat.

Energia tanácsadóink az Ön energiagazdálkodásának felmérése alapján értékelik azt, feltárják leggyengébb pontjait, valamint a leghatásosabb fejlesztési lehetőségeit. Igény szerint, az év elejétől bevezetett épületenergetikai tanúsítványt is kiállítjuk.

Megismertetjük a legkorszerűbb és környezetbarát technológiákkal, berendezésekkel.

Segítünk kiválasztani a műszakilag és pénzügyileg legoptimálisabb megoldásokat.

Egyes berendezésekre, nemzetközi és hazai forgalmazói kapcsolataink révén előnyös, személyre szabott ajánlatot adunk, igény szerint azok garantált kivitelezésével.

Segítséget nyújtunk az elérhető pályázati és finanszírozási lehetőségek kiaknázásában.

A program lényege, hogy a fejlesztési terv lépésről-lépésre teljesíthető, ezáltal a műszakilag indokolt beruházás költségei több részre bontva, a fogyasztó pénztárcájához állítható, így az elérhetetlennek tűnő megoldás több, kisebb lépésben is elérhetővé válik, és eredményét többen élvezhetik.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, látogasson el a www.primaenergia.hu címre, illetve hívja a Prímaenergia Vevőszolgálatot a helyi tarifával hívható 06-80-45-50-50-es telefonszámon, és kollégáink felkeresik, hogy Önnel közösen meghatározzák a helyes fejlesztési irányt, amelynek hatásai az Ön és családja kényelmét szolgálja a jövőben!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00