Hírek és aktualitások

Ostromlott várhoz hasonlított Egerben a standunk

Archiv: 2014-08-11

Az elmúlt hétvégén kegyes volt az időjárás a Prímagáz-Podravka strandkommandó résztvevőihez. Újabb négy helyszínen mutattuk be a Barbecook grillsütőit és ajándékkuponokat kaptak azok, akik a helyszíneken regisztráltak a Prímanet webáruházba.

Szombatra megérkezett a nyár, az egész ország időjárását a napsütés jellemezte. Ennek örömére sokan látogattak ki mind a négy helyszínünkre, Balatonboglárra, a Platán Strandra, a siófoki Nagy Strandra, a Velencei Tó Kapuja Szabadstrandra és az Egri strandra. Mindenhol sok érdeklődőt vonzottak a Prímagáz-Podravka standjai, Egerben szinte megrohamozták lányainkat a kíváncsiskodók, a hely szelleméhez méltón azonban hoszteszeink hősiesen állták az ostromot. Mindenkinek igyekeztek fűszerezett grillfalatokkal kedveskedni, bemutatni a Barbecook készülékeit, amelyeken a finomságok készültek.

A helyszínen ezúttal is vártuk a regisztrálókat a Prímanet műszaki webáruházba. Akik a hoszteszeknél található tableteken jelentkeztek, kedvezményre jogosító kuponokat kaptak, amelyekkel többek közt a helyszíneken megismert Barbecook gázgrill is nagy kedvezménnyel vásárolható meg. Ezen a hétvégén négyszáznál több új regisztrálóval bővült a Prímanet felhasználók tábora.

A hétvége podravkás slágerterméke az ajváros miniszendvics volt grillhússal, a programok végére egy falat csirkemell sem maradt egyik helyszínen sem.

A titok az ajvár, amelyet nagyon sokféle módon lehet felhasználni. Ha nincs sok időnk ebédet készíteni, akkor érdemes bekenni ajvárral a szelet húsokat és már süthetjük is, de köret mellé, szósznak is kitűnően használható.

A paprikás alapú ételekhez ajánljuk. Paprikás krumpli alapnak kiváló az ajvárszósz, de a kóstoláson több háziasszony is mondta, hogy pörköltek alapjába, sőt borsólevesbe is szokta tenni ízesítőként.

Már csak egy lehetőség maradt, hogy az érdeklődők a strandokon regisztráljanak a Prímanet online szakáruházba és megkóstolják a Podravka finomságait. Augusztus 16-án, szombaton a Keszthelyi városi strandon találkozhatnak strandkommandónkkal 10-14 óra között.

Prímagáz & Podravka strand promóció

További információk a promócióról elérhetők az alábbi linkeken: 

  1. https://www.primagaz.hu/aktualis/Primagaz_nyari_strand_kampany 
  2. https://www.primagaz.hu/aktualis/Primagaz_strandkommando_elso_resz
  3. http://pbgazbiztonsag.blog.hu/2014/07/04/finomsagokkal_es_akciokkal_varunk_mindenkit_egesz_nyaron
  4. https://www.primagaz.hu/aktualis/Primagaz_strandkommando_masodik_resz
  5. https://www.primagaz.hu/aktualis/Primagaz_strandkommando_harmadik
  6. http://pbgazbiztonsag.blog.hu/2014/07/25/folytatja_nyari_korutjat_a_primagaz_podravka_strandkommandoja
  7. https://www.facebook.com/pages/Pr%C3%ADmag%C3%A1z-Hung%C3%A1ria-Zrt/190601560979796
  8. https://www.primagaz.hu/aktualis/Primagaz-strandkommando-otodik-resz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00