Hírek és aktualitások

Online megrendelés & Príma kupon akció

Príma Kupon vagy online megrendelés? Most edényfogó kesztyűt kaphat tőlünk ajándékba!

A házhoz szállítási szolgáltatásokra vonatkozó igény továbbra is növekvő tendenciát mutat, hiszen kényelmes, gyors és nálunk még ingyenes is! Ezen igényt elégíti ki az országosan egyedülálló PrímaGázfutár szolgáltatásunk, melynek keretében gázpalack töltet megvásárlására a Príma Kupont is használhatja, amely a Relay, az Inmedio, valamint az Országos Fizetési Szolgáltató hálózatában vásárolható meg. 

Számos ügyfelünk él már ezzel a kényelmes és gyors gázpalack rendelési lehetőséggel, de szeretnénk, ha minél többen kipróbálnák ezt a szolgáltatást, ezért újabb akcióval kedveskedünk vevőinknek.

Amennyiben az érvényes Príma Kupont 2022.04.15. és 2022.05.31. között váltja be 10,9 kg-os, a Prímaenergia által forgalmazott PB-gázpalack töltetre, a Prímaenergia gázfutárja megajándékozza egy edényfogó kesztyűvel.

Ráadásul annak sincs oka szomorkodni, aki nem a Príma Kupon beváltásával vásárol PB-gázpalack töltetet, hiszen az online megvásárolt 10,9 kg-os palack mellé is biztosítjuk az ajándékot! *

Próbálja ki Ön is a rugalmas és kényelmes gázpalack rendelést!

*Az ajándékra vonatkozó ajánlat a készlet erejéig érvényes, a Príma Kuponnal megrendelt, 2022.04.15. és 2022.05.31. között kiszállított 10,9 kg-os Prímaenergia PB-gázpalack töltet és az online megvásárolt 10,9 kg-os PB-gázpalack töltet esetén. 

 

Hir

Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00