Hírek és aktualitások

Nyáron sem maradunk akciók nélkül!

Pólót és gázpalack-nyomásszabályozót is kaphat most tőlünk ajándékba!

A házhozszállítási szolgáltatásokra vonatkozó igény sose látott felfutásban van, melyből a PB-gázpalack házhozszállítás sem kivétel. Ezen igényt elégíti ki országosan egyedülálló PrímaGázfutár szolgáltatásunk, melynek a Postákon megvehető, ingyenes kiszállítást kínáló Príma Kuponok is fontos elemei. Számos ügyfelünk él már ezzel a kényelmes, gyors és kedvező árú gázpalack rendelési lehetőséggel, de szeretnénk ha minél többen kipróbálnák ezt a szolgáltatást, ezért újabb akcióval kedveskedünk vevőinknek.

„A Príma Kuponnal ismét duplán jól járhat” – hangzik nagy nyári kampányunk szlogenje, utalva arra, hogy az eleve számos előnyt tartogató szolgáltatásunk mellé a Postán Príma Kupont vásárlók most akár két garantált ajándékokat is kaphatnak.

Ugyanis amennyiben a Postán megvásárolt Príma Kupont 2021.07.01. és 08.31. között váltja be 11,5 kg-os Prímaenergia PB-gázpalack töltetre, a Prímaenergia gázfutár garantáltan megajándékozza egy pólóval.*

Ráadásul annak sincs oka szomorkodni, akinek nem sikerült összegyűjteni az 5 kupont a tavaszi akciónk során, mert az ajándékpromóciót meghosszabbítottuk augusztus 31-ig. Tehát ha 5 db, 2021.03.16. és 08.31. között a Postán vásárolt Príma Kupon kódot  feltölt a www.primakuponakcio.hu oldalra, akkor – az ajándék pólón felül – még egy nyomásszabályozó szettel is megajándékozzuk.**

Próbálja ki Ön is a Príma Kuponnal történő gázpalack rendelést!

*Az ajánlat a készlet erejéig érvényes, a Príma Kuponnal megrendelt, 2021.07.01 és 08.31. között kiszállított 11,5 kg-os Prímaenergia PB-gázpalack töltet vásárlása esetén.

**Az akcióban a 2021.03.16. és 08.31. között a Postán vásárolt és a www.primakuponakcio.hu oldalra feltöltött, 11,5 kg-os Prímaenergia PB-gázpalack töltete beváltható a Príma Kuponok kódjai vesznek részt.

Térképes kereső

Nézze meg, hol tud Príma Kupont vásárolni!

Használja térképes keresőnket és találjon rá az Önhöz legközelebbi Príma Kupon értékesítő pontra!

Tovább a keresőhöz

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00